Petr V.

Petr V.

Odpovídá do 5 hod., na 33% zpráv
33% 5 hod
Přijímá nové studenty

Petr V.

Přijímá nové studenty

Angličtina pro každého s Petrem

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jmenuji se Petr.

Doučuji moc rád a především efektivně, aktivně vytvářím bezstresové prostředí, takže není třeba se bát chybovat. Chybu vnímám jako nástroj, který nám pomůže se zlepšovat. Jsem vyzbrojen velkou dávkou trpělivosti a odhodláním pomoci ☺️

Za všech okolností se snažím maximálně vyhovět potřebám svých studentů, nejsem autoritář a hodiny vedu v přátelském duchu.

Učím naprosto každého, a to od ZŠ až po seniory.
Mám za sebou několikaletou prokazatelnou praxi v soukromé výuce AJ, ČJ a ICT s výbornými výsledky (možno doložit referencemi), jsem také držitel SCIO certifikátu z AJ.
Učil jsem na VŠ Aplikované psychologie v Praze.

Budu se těšit na zprávu!
Petr

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Magdaléna S.

Magdaléna S.

Neověřená reference

Klobouk dolů před Petrem, doporučuji všemi deseti, konečně jsem schopna souvisle mluvit v angličtině, než jsem k němu přišla, bála jsem se mluvit, ale Petrův přístup mi velmi vyhovoval, je velmi trpělivý, milý, ochotný a nemusíte se před ním vůbec stydět. V našich lekcích hodně byla znát jeho dobrosrdečná povaha a odbornost, zkušenosti. Teď učí dceru v 7. třídě ZŠ a jsem jak já tak i dcera velice spokojená, neměnily bychom. Jak jsem psala, doporučuji všemi deseti! :))))

Tomáš D.

Tomáš D.

Neověřená reference

Rád bych Petra ohodnotil dobře, ale to prostě nejde, já ho musím ohodnotit skvěle. Nezalekne se žádného problému, co se týče angličtiny tak vše trpělivě vysvětlí, poradí, bojuje za mého syna i ve škole, kde jsme měli problémy s učitelkou. Zlepšily se vztahy a známky, syna vytáhl během ani ne půl roku ze čtyřky na dvojku, o fous nám utekla jednička. Má v malíčku kromě výuky i problematiku školství, což nám moc pomohlo a my vám Petře stokrát děkujeme. DOPORUČUJI!!!!

Odpověď doučovatele:

Diky, Tomasi. Velmi me tesi, ze jsem se mohl angazovat :)

Milan D.

Milan D.

Neověřená reference

Petr je naprosto skvělý lektor s velmi lidským přístupem, který nejen že umí perfektně vysvětlit učivo tak, že ho pochopím i já jakožto člověk bez talentu na jazyky, ale svým přístupem ke klientovi jako k parťákovi a k angličtině jako takové předčil veškerá má očekávání. Rozhodně doporučuji. Petr umí a naučí.

Odpověď doučovatele:

děkuji, Milane, moc si vážím naší dlouhodobé spolupráce :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Petr V.

Jaký budoucí čas?

Jaký čas byste dali do druhé věty? Počasí dneska nevypadá dobře. Myslíš, že bude pršet?