Petr V.

Petr V.

Responds within 5 hrs, to 33% of messages
33% 5 hr
Accepts new students

Petr V.

Accepts new students

Angličtina pro každého s Petrem

Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahoj, jmenuji se Petr.

Doučuji moc rád a především efektivně, aktivně vytvářím bezstresové prostředí, takže není třeba se bát chybovat. Chybu vnímám jako nástroj, který nám pomůže se zlepšovat. Jsem vyzbrojen velkou dávkou trpělivosti a odhodláním pomoci ☺️

Za všech okolností se snažím maximálně vyhovět potřebám svých studentů, nejsem autoritář a hodiny vedu v přátelském duchu.

Učím naprosto každého, a to od ZŠ až po seniory.
Mám za sebou několikaletou prokazatelnou praxi v soukromé výuce AJ, ČJ a ICT s výbornými výsledky (možno doložit referencemi), jsem také držitel SCIO certifikátu z AJ.
Učil jsem na VŠ Aplikované psychologie v Praze.

Budu se těšit na zprávu!
Petr

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Magdaléna S.

Magdaléna S.

Unverified reference

Klobouk dolů před Petrem, doporučuji všemi deseti, konečně jsem schopna souvisle mluvit v angličtině, než jsem k němu přišla, bála jsem se mluvit, ale Petrův přístup mi velmi vyhovoval, je velmi trpělivý, milý, ochotný a nemusíte se před ním vůbec stydět. V našich lekcích hodně byla znát jeho dobrosrdečná povaha a odbornost, zkušenosti. Teď učí dceru v 7. třídě ZŠ a jsem jak já tak i dcera velice spokojená, neměnily bychom. Jak jsem psala, doporučuji všemi deseti! :))))

Tomáš D.

Tomáš D.

Unverified reference

Rád bych Petra ohodnotil dobře, ale to prostě nejde, já ho musím ohodnotit skvěle. Nezalekne se žádného problému, co se týče angličtiny tak vše trpělivě vysvětlí, poradí, bojuje za mého syna i ve škole, kde jsme měli problémy s učitelkou. Zlepšily se vztahy a známky, syna vytáhl během ani ne půl roku ze čtyřky na dvojku, o fous nám utekla jednička. Má v malíčku kromě výuky i problematiku školství, což nám moc pomohlo a my vám Petře stokrát děkujeme. DOPORUČUJI!!!!

Tutor's answer:

Diky, Tomasi. Velmi me tesi, ze jsem se mohl angazovat :)

Milan D.

Milan D.

Unverified reference

Petr je naprosto skvělý lektor s velmi lidským přístupem, který nejen že umí perfektně vysvětlit učivo tak, že ho pochopím i já jakožto člověk bez talentu na jazyky, ale svým přístupem ke klientovi jako k parťákovi a k angličtině jako takové předčil veškerá má očekávání. Rozhodně doporučuji. Petr umí a naučí.

Tutor's answer:

děkuji, Milane, moc si vážím naší dlouhodobé spolupráce :)

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Petr V.

Jaký budoucí čas?

Jaký čas byste dali do druhé věty? Počasí dneska nevypadá dobře. Myslíš, že bude pršet?