Nikol J.

Nikol J.

Responds within 1 hr, to 10% of messages
10% 1 hr

Nikol J.

Nikol - fyzika, matematika, deskriptivní geometrie, angličtina a trochu legrace k tomu

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj, jsem Nikol, je mi 29 a pracuji jako procesní inženýr pro leteckou bezpečnost (ve zkratce pomáhám procesně zajišťovat vyšetřování poruch leteckých motorů).

Vystudovala jsem víceleté gymnázium v Havířově a pak fakultu strojní na ČVUT, magisterský obor motorová vozidla.

Maturovala jsem z matematiky a fyziky, takže vím, co to všechno obnáší, celé mé vysokoškolské studium byla prakticky jedna velká matematika a fyzika, takže z ní mám v aplikovaných směrech i státnice.
Na střední byl můj oblíbený předmět deskriptivní geometrie, a i na doučování je to můj nejoblíbenější. Především mongeova projekce a řezy těles.

Doučovat oficiáně jsem začla v listopadu 2018, ale už předtím jsem často pomáhala přátelům s přípravou laborek, projektů, na testy a velmi úspěšně i na přijimací zkoušky z fyziky na zubařinu, či na reparáty z fyziky na střední škole.

Pracuji převážně v anglickém jazyce, denně konverzuji s rodilými mluvčími a tak nemám problém s případnou výpomocí se základní anglickou gramatikou, nebo s překonáním problému s "rozmluvením se".

Mý hlavním cílem je, aby doučování mé žáky bavilo. Už tak je stresuje, že jim předmět nejde ve škole, a trpět pak ještě i na doučování v jejich volném čase podle mě není správná cesta. Základem je pro mě osobní přístup, co možná nejvíce názorných příkladů, povzbuzování a nekonečná trpělivost.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Deleted-2be923 D.

Account deleted

Unverified reference

Nedoporučuji. Slečnu jsem kontaktovala ohledně doučování 5.8.2019 do dnešního dne jsem nedostala odpověď. Docela smutné ale nespolehlivé.