Václav H.

Mgr. Václav H.

Responds within 48 hrs, to 90% of messages
90% 48 hr+
Accepts new students

Václav H.

Accepts new students

Doučování od biochemika

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 1 lesson taught
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Jsem absolvent magisterského oboru Biochemie na UK. V rámci studia jsem pracoval v laboratoři, což mi přináší výhodu v tom, že chemii se věnuji i po praktické stránce. Nabízím trpělivou pomoc především s biochemií a se středoškolskou chemií a biologií.
Snažím se připravovat hodiny tak, aby byly "na míru" každému studentovi a nezatěžovat ho větším objemem učiva, než je nutné ke zvládnutí zkoušky, aniž by chtěl.
Preferuji menší počet studentů, abych se stíhal pro každého studenta individuálně připravit. Po každém studentovi vyžaduji předem upřesnění látky, se kterou potřebuje pomoct. Nejradši mám přímo naskenované dokumenty (nepovedených) testů, poznámek, příkladů z hodin. Na těchto dokumentech poté přímo demonstruji probíranou problematiku.
Vždy se snažím vyjít vstříc studentovi s časem a místem doučování nebo najít vhodný kompromis.

Lesson types

Standartní lekce

500 Kč / 55 min

References (18)

+ add reference
Adéla H.

Adéla H.

1 lesson taught

Vašek je velmi trpělivý a pečlivý doučovatel, na hodiny je vždy připravený a ochotný vše podrobně vysvětlit. Určitě můžu doporučit! 😊

Veronika C.

Veronika C.

Unverified reference

Vašek mě doučoval biochemii na státní závěrečnou zkoušku. je velice šikovný a látku umí perfektně vysvětlit. Poprvé v životě jsem měla pocit, že chápu o co v biochemii jde. Velice mě však zklamalo, že po několika bezproblémových hodinách přestal na 14 dní odpovídat a poté mi sdělil, že mi s posledními neprobranými tématy již nemůže pomoci a to i přesto, že mi to předchozí hodinu slíbil.

Aneta S.

Aneta S.

Unverified reference

S doučováním jsem byla velice spokojená. Vašek je trpělivý a umí biochemii opravdu dobře vysvětlit. Domluva byla rychlá a vždy mi časově vyhověl. Doporučuji všem! :)

Lucia V.

Lucia V.

Unverified reference

Vašek mi vždy ochotne pomohol s prípravou na fyzikálnu chémiu a doučil chyby, ktoré som robila. Na správy odpovedal rýchlo a vždy bol oboznámený s danou problematikou. :)

Jelena V.

Jelena V.

Unverified reference

S doučováním jsem byla vždy velmi spokojená. Nikdy nebyl problém najít si na doučování čas a vyhovět. Vašek je velmi trpělivý a snaží se věci vysvětlit jednoduše a pochopitelně, doporučuji!😊