Robin Ř.

Robin Ř.

Responds within 1 hr, to 10% of messages
10% 1 hr
Accepts new students

Robin Ř.

Accepts new students

Vaše děti se do školy začnou těšit. Nejenom, že je naučím učit se aktivní formou, ale budu klást důraz i na budování jejich vnitřní motivace.

Price From 100 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Mám dlouholetou zkušenost s dětmi z dětského domova. Zde, více než jinde, jsem se musel naučit, jak pracovat s motivací dítěte a s jeho sebevědomím. Baví mě v každém dítěti nacházet jeho silné stránky a posilovat je do budoucna. Garantuji viditelné zlepšení výsledků a zvýšení chuti učit se.
Podcast na YT: youtu.be/VwlUxhMJpMY

Místo doučování- u Vás, či v mé kanceláři (Senovážné náměstí 232/9).

Lesson types

V případě doučka Zavolejte na tel. 739 414 193, neobjednávejte přes tuto platformu.

Objednání doučka - 739 414 193

100 Kč / 55 min

References (17)

+ add reference
Ivan

Ivan

Unverified reference

Robin Řežábek je opravdu někdo, kdo dokáže vysvětlit učivo dokonale. Pomohl mi se skvěle připravit na příjimačky a jsem mu navždy zavázán. Nedoučuje jako nějaký unuděný učitel, který to chce mít hned za sebou, ale doučuje to jako někdo, kdo je plný pozitivní energie s touhou v sobě pomoct někomu, komu záleží na budoucnosti! Mohu jen a pouze doporučit pana Řežábka. Utekly 3 roky od té doby co jsem ho poznal a co mi pomáhal s přípravou na příjimačky a do teď si pamatuji, jak mi dokázal předat informaci důležitou k příjimačkám ve formě vtipu.

Josef M.

Josef M.

Unverified reference

S p. Robinem jsme byli velmi spokojeni. Ovládá všechny předměty na ZŠ. Oceňuji vstřícnost, trpělivost a schopnost žáka zaujmout.

Markéta B.

Markéta B.

Unverified reference

S panem Řežábkem jsme velmi spokojeni.Syn chodí na hodiny rád a zlepšení v české jazyce bylo opravdu rychlé. Mohu přidat i hodnocení syna, který teď po zkoušení a písemných pracích říkal, že bez pana Řežábka by to takhle krásně nedopadlo. Také velmi oceňuji ochotu pomoci naší dceři při přípravě na test z fyziky, kdy během chvilky pochopila vše, co bylo potřeba.Za nás velké díky a rozhodně spolupráci s panem Řežábkem doporučuji.

Lucie S.

Lucie S.

Unverified reference

Jsem moc ráda, že jsem Robina našla. Díky němu si víc věřím a v aj se výrazně zlepšuji :). Je skvělý doučovatel a je s ním sranda.

Míša Š.

Míša Š.

Unverified reference

S Robinem Řežábkem jsem spokojena.Diky němu jsem se dostala na svou vysněnou SŠ.Taky se mi zlepšily známky ve škole.Takže moc doporučuji.

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Robin Ř.

Nerovnice

Dobrý den. Potřebovala bych pomoc s příklady z matematiky. Dostanu se bez problémů k nulovým bodům, ale nevím, jestli se mají dělat z čitatele, jmenovatele, nebo z obojího. Přikládám i vzorový příklad. Z něj toho ale moc nevyčtu. Předem děkuji za odpověď.