Karel J.

Karel J.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Karel J.

Accepts new students
Free trial lesson

Všestranná angličtina - pomůžu ti s angličtinou ať už je to gramatika, konverzace, příprava na testy (IELTS/TOEFL), obchodní či profesní užití

  • 5/5 (rated by 4 students)
  • 22 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  395 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 395 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Nabízím doučování online jak pro dospělé tak i pro děti a studenty. Anglicky mluvím přes 25 let, z toho jsem 9 let strávil v zahraničí. Mám v angličtině vystudované dva tituly v Holandsku, takže mám zkušenosti jak s praktickou tak i akademickou angličtinou. Doučoval jsem angličtinu už v Česku pro děti na úrovni základní školy, ale také vysokoškolské studenty v Jižní Koreji. Mám i bohatou zkušenost z pracovního prostředí mezinárodních firem jako je Heineken, Philips nebo ASML, kde jsem používal angličtinu na denní bázi, takže znám užití a termíny z profesní angličtiny.

Moje nabídka: Díky mým zkušenostem, jsem schopen nabídnout pomoc jak s gramatikou, praktickou angličtinou pro denní konverzace tak i profesní angličtinou, poslechem obtížnějších textů či slangovou angličtinou. Jsem schopný vás připravit na testy angličtiny jako je IELTS nebo TOELF, sám jsem tyto testy podstoupil a také jsem pomáhal jiným studentům, jak je úspěšně absolvovat. Co se týče studentů základních a středních škol, mám zkušenosti s učebnicemi Headway a Project, ale jsem schopný vyučovat i podle jiných učebnic. Pomůžu vám nejen s angličtinou jako takovou, ale i jak urychlit celý proces učení se angličtiny. Používám metodu 'škola hrou', aby si moji studenti i užili těchto hodin, a užívám interaktivní nástroje pro osvojení slovní zásoby jako je Anki nebo Quizlet.

Formát doučování: Doučuji online (jakýkoliv preferovaný kanál - Skype, Zoom, etc.) protože se nacházím v zahraničí, ale jsem flexibilní, co se týče času a délky lekcí. Nabízím první lekci o 30 minutách zdarma, kde se prvně můžeme domluvit na vašich požadavcích a zbytek času věnuji první lekci. Pokud si přejete být přítomní během první (nebo i následujících) lekcí vašeho dítěte tak je to úplně v pořádku. Účtuji si 550,- Kč za hodinu, ale pokud si tento tarif nemůžete dovolit, můžeme se domluvit na ceně, kterou si dovolit můžete. V ceně je zahrnuta i nahrávka lekce, kterou si studenti můžou stáhnout a znovu přehrát. Nebojte se na mě obrátit přes tento portál s jakýmikoliv dotazy, rád vám na ně odpovím.

Krátce o mně: Jmenuji se Karel, je mi 29 let a pocházím z Brna. Užívám si práci s lidmi a učení/doučování je jedna z aktivit, která mě báví a zároveň dodává energii. Lidé si na mě cení můj otevřený a osobní přístup ke studentům. Já si uvědomuji, že každý student může vyžadovat jiný přístup, a v každém případě se vždy snažím o přátelskou a odlehčenou atmosféru, aby se studenti cítili pohodlně, a mohli se soustředit na vylepšování jejich schopností v angličtině.

Lesson types

Zkušební lekce

Během konzultace probereme vaše cíle, očekávání a možnosti pro výuku angličtiny. Na základě těchto informací společne vybereme metody výuky, protože rád volím individuální přístup ke každému studentovi. Konzultaci uzavřeme krátkou konverzací v angličtině, abychom zjistili vaši úroveň angličtiny.

Free / 30 min
Standardní lekce

395 Kč / 60 min

References (2)

+ add reference
Lucie M.

Lucie M.

10 lessons taught

Lektora na 100% doporučuji! V hodinách vytváří příjemnou a bezpečnou atmosféru. Nejkritizuje, pokud zrovna něco nevím. A pokud zrovna něco nevím, snaží se mě navést ke správné odpovědi a není ta trapná chvíle ticha. Ze začátku mi bylo velmi nepříjemné mluvit jen anglicky, ale velmi rychle jsem si na to zvykla a teď mě to moc baví. Také v hodinách mluvím primárně já, to u lektorů také není úplně standard. Zachovává velmi profesionální přístup, hodiny jsou vždy skvěle připravené a po jejich skončení vždy dostanu materiály (handout, nahrávka atd.) Rychle komunikuje a oceňuji, že mohu mít občas doplňující otázky i mimo hodiny. Docela si vymýšlím ohledně náplně hodin a líbí se mi, že tomu jde spíše naproti, než aby si prosazoval svoje vlastní výukové postupy. Za mě opravdu příjemný, flexibilní a zábavný lektor, kterého práce opravdu baví a na jehož hodiny se budete těšit!

Zbyněk B.

Zbyněk B.

3 lessons taught

S Karlem měl možnost spolupracovat můj syn. Cením si hlavně kvalitně vedených hodin, přátelského přístupu a seriózního chování. Doporučuji.

pictures and certificates