Barbora K. Verified identity

Barbora K.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Barbora K.

Accepts new students
Free trial lesson

Španělština jako splněný sen

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

Hola! Ráda budu tvým průvodcem světem španělštiny
Pokud hledáš doučování španělštiny, nebo si jen chceš splnit svůj sen a domluvit se španělsky na dovolené, tak jsi tady správně!

Jmenuju se Bára! Jsem učitelka/lektorka📚, motivátorka ✨ a průvodkyně za splněným snem - umět španělsky.
Můžeš sledovat můj nový IG profil: espanolconbaya 💛
Mám vystudované magisteriské studium španělské filologie pro tlumočení a překlad a dále také pedagogické minimum.
V rámci svého studia jsem vycestovala do Málagy na jeden rok.
Mám za sebou vedení individuálních lekcí, tlumočení pro ministra školství, tlumočení management vzdělávání pro velké firmy a také výuku na gymnáziu.

Rozumím tomu, že začít jazyk je velký krok a správný lektor je klíč. Proto mám mnoho studentů z řad "klasické" školní výuky, kteří chtěli víc a proto mají individuální lekce semnou či ve dvou. Gramatiku ovládnout dvakrát rychleji a mají daleko větší motivovanost než jinde.

Ovládnutí gramatiky ale není to nejdůležitější. Na mých lekcích budeš mít k dispozici:
✨materiály vytvořené přímo pro tvé potřeby (ale pokud preferuješ například učebnice a je ti v tom dobře, vždy se ti přizpůsobím)
✨slovní zásobu, kterou doopravdy využiješ
✨mou plnou pozornost a pomoc
✨půlhodinu navíc týdně na Google disku, kde ti budu opravovat cvičení a texty, které napíšeš, abychom neztráceli čas na hodině opravováním
✨možnost pouze konverzačních hodin
✨možnost několika hodin týdně
✨posun, který je z velké části i na tobě a na tvém odhodlání

💛Má oblíbená věta k učení jazyků je: Slovíčka se zvládneš naučit i sám, v hodině jsem tady pro tebe já s gramatikou, konverzací a motivací pro tvé další úspěšné samostudium.

Mé lekce jsou vhodné od úplných a věčných začátečníků po pokročilé.
✨Máš možnost konverzačních hodin
✨doučení toho, co ti ve škole uniklo
✨propojení s hispánským světem

Napiš si o první 20ti minutové potkání online, kde se poznáme a kde mi popíšeš co bys momentálně potřeboval/a.

Budu se moc těšit! 🏝️

Lesson types

Zkušební lekce

Moc rýda si s tebou na 15-20 minut popovídám o tvé španělštině. Také na co ji potřebuješ a lépe se poznáme. Vždy si myslím, že je důležité si se svých lektorem lidsky sednout. Poté se budeš na hodiny více těšit a nebude to pro tebe otrava a ztráta času. Velmi mě těší, že se rozhodneš zkusit prvních pár minut semnou a není problém se hned domluvit na první lekci španělštiny.

Free / 20 min
30 minutová lekce

Pokud jsi časově vytížený, ale i tak chceš makat na své španělštině, půlhodinová lekce je pro tebe jak dělaná. Pojďme si popovídat, naučit se nová slovíčka atd.! Využij 30 minut naplno! Zaslání faktury je samozřejmostí.

300 Kč / 30 min
60 minutová lekce

60 minut je ideální jak na konverzace, tak i na procvičení gramatiky a slovní zásoby. Zaslání faktury je samozřejmost.

550 Kč / 60 min

References (3)

+ add reference
Zuzana T.

Zuzana T.

Unverified reference

S Barčou mám lekce něco málo přes rok. Jsem velmi spokojená. Vždy mi vyšla maximálně vstříc a pomohla se vším. Látku skvěle vysvětluje, nebojím se před ní mluvit, když udělám chybu, nemá problém s vysvětlením. Lekce doporučuji.

Amy K.

Amy K.

Unverified reference

S Barčou jsem měla hodiny španělštiny půl roku a můžu říct, že lepší lektorku sem nikdy neměla.Je velmi sympatická, sedla mi hned v tom okamžiku kdy se na mě podívala a pousmála.Má velkou trpělivost a dokáže učení udělat zábavou. Dovede člověku věci vysvětlit různými způsoby, tak aby tomu rozuměl co nejlépe, nikoli se v tom tápal.Co nejvíce oceňuji (samozřejmě i s ostatními věcmi co sem píšu) její empatii. Vžít se do role člověka, povzbudit neuvěřitelným způsobem a zařídit dle toho i výuku, já hodnotím tou nejlepší vlastností Barči.Na hodinách sem se cítila jako doma a v nejlepších rukou.Myslím si, že za ten jeden půl rok jsem se toho naučila více, než by člověk dokázal.Mé španělské já se posunulo o hodně výš.Určitě hrdě doporučuji!

Laura P.

Laura P.

Unverified reference

Mám lekce se slečnou Barborou a nemůžu si lektorku vynachválit. Má uplně jiný přístup ke svému studentovi a poprvé se cítím na lekcích absolutně pochopena a vnímána. Vysvětluje mi gramatiku jasným způsobem a kdykoliv mám pocit, že nerozumím a tápu, procivičíme vše znovu. Takže lidský přístup a zvolnění pokud potřebuju uplně na 100% skvělé. Díky mému pracovnímu vytížení také Bára dokáže lekce naplánovat k mému velmi plnému kalendáři. Mám před sebou pracovní cestu do Španělska a proto pracujeme na konverzacích ale i na rozšíření slovní zásoby, která je pro můj obor adekvátní. Rozhodně Báru jako lektorku velmi doporučuji.

pictures and certificates

Blogs (1)

ŠPANĚLŠTINA: jak si vybrat vhodného lektora

Pokud se rozhodnete na této platformě najít svého lektora, ať už se to týká španělštiny či jiného předmětu, rozhodně si přečtěte tento článek, který Vám dopomůže se lépe zorientovat. Při výběru se…