Maja K.

Maja K.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Maja K.

Accepts new students

Doučuji čj, literaturu a dějepis, názorně - nemám ráda biflování se informací

Price From 250 Kč/hr
Preferred times: weekend
Description Lesson types Answered questions

Description

Jmenuji se Marie a jsem studentkou literatury a lingvistiky na filozofické fakultě v Ostravě, kde přistupujeme k literatuře zábavně.

Doučovala jsem již několik lidí, kteří maturitu úspěšně zvládli. Snažím se připravit studenty na maturitu a všechny její části co nejsrozumitelněji, jelikož nic není tak složité, jak se může zdát.

Mohu doučit cokoliv co se týká českého jazyka, literatury a dějepisu.
K doučování se snažím přistupovat tou formou, která konkrétnímu studentovi nejvíce vyhovuje. Chci taky, abychom se nad informacemi zamýšleli a tím si je lépe uchovali v paměti. Takže většinou přirovnávám věci k životu.

Recenze mého studenta:
Pocity z toho doučování mám určitě pozitivní, protože mě to jednak donutilo se to opravdu učit, i když nejsem vůbec typ, co se takhle něco šprtá nazpaměť, a zároveň mě to i bavilo, když jsem to mohl slyšet od někoho, kdo v tom má jasno a dokáže to srozumitelně předat. Celkově mi dost dala i forma opakování, které jsme místy dělali. Kdyby někdo potřeboval doučit češtinu, nebo minimálně si v tom nebyl jistý, tak bych tě určitě doporučil, protože si myslím že mi to dalo i potom takovou jistotu u té maturity, že fakt něco umím a nemusím se bát, že mě vyhodí.

Nemám problém se domluvit na čemkoliv.

Lesson types

Standardní lekce

250 Kč / 60 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Maja K.

Urči slovní druh

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč ve větě "V noci teplota klesne k nule." nula není číslovkou. Děkuji.