Miroslava L.

Miroslava L.

Responds within 8 hrs, to 100% of messages
100% 8 hr

Miroslava L.

Doučování, příprava na přijímací zkoušky a konzultace prací

Price From 250 Kč/hr
Preferred times: midday, weekend
Description Lesson types Answered questions

Description

Ahoj, jmenuji se Miroslava Lorencová - přátelé mi říkají Mia - je mi 23 let, mám za sebou dva roky na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy (konkrétněji na učitelství matematiky a fyziky) a teď jsem si šla "odpočinout" na Jazykovou a literární kulturu. 
Z toho je nejspíš vidět, že se moje hlavní zájmy pohybují kolem matematiky, fyziky a českého jazyka.

Vyučování jsem se ve druhém ročníku na matfyzu věnovala profesionálně (učila jsem fyziku na pražském gymnáziu) a i dnes, ačkoliv jsem na nepedagogickém oboru, se k učení a doučování ráda vracím. Mám za sebou mnoho deváťáků úspěšně připravených na přijímací zkoušky a doučování (především matematiky) pro všechny stupně vzdělávání (od ZŠ přes přípravu na maturitu až první ročníky vysoké školy).

Pomáhám také s tvorbou a úpravou prací či referátů.

Metody práce přizpůsobuji klientům a svým svěřencům tak, aby jim byla co možná nejpříjemnější - věřím, že učení může bavit každého, najde-li se správná cesta a způsob. 

V rozvrhu mám i více času než je uvedeno, ale liché a sudé týdny se možné časy liší (což v nebylo možné nastavit).

Lesson types

Zkušební lekce

Pokud nevíš jistě, kterou variantu chceš, sejdeme se "nanečisto", trochu se poznáme a probereme to 😉.

150 Kč / 30 min
Online konzultace

Při online konzultaci mi zašleš den předem konkrétní příklady či cvičení, se kterými potřebuješ pomoct. Sejdeme se (nejspíš) na Meetu, společně je projdeme, vysvetlíme si, co je v nich jinak než v těch, kterým rozumíš a postup procvičíme.

250 Kč / 60 min
Osobní konzultace

Při osobní konzultaci mi zašleš den předem konkrétní příklady či cvičení, se kterými potřebuješ pomoct. Sejdeme se l společně je projdeme, vysvetlíme si, co je v nich jinak než v těch, kterým rozumíš a postup procvičíme.

300 Kč / 60 min
Online doučování

Topíš se v celém tematickém celku? Nevadí. Pošleš mi ho a až se sejdeme, budu pro tebe mít připravený výklad i cvičení. V ceně máš i konzultační hodiny (online či po telefonu), které si spolu domluvíme.

350 Kč / 60 min
Osobní doučování

Trápí tě tematický celek, ale online prostředí je ti nepříjemné? I to zvládneme. Pošleš mi ho a až se sejdeme, budu pro tebe mít připravený výklad i cvičení. V ceně máš i konzultační hodiny (online či po telefonu), které si spolu domluvíme.

400 Kč / 60 min
POMOOC! HOŘÍ!

Přiznejme si to, všichni někdy něco podceníme. Máš-li před sebou větší zkoušku či test, trochu ti uteklo načasování a potřebuješ intenzivní nalejvárnu (a to ideálně včera), zavolej mi. Určitě to nejak vymyslíme.

900 Kč / 120 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Miroslava L.

výpočet

Dobrý den, mohu poprosit o výpočet. Děkuji.