Zdeňka P. Verified identity

Zdeňka P.

Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Zdeňka P.

Accepts new students
Free trial lesson

Chemie v pohodě, příprava k přijímačkám na 8. letá gymnázia, angličtina a němčina pro ZŠ s úsměvem

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types Answered questions

Description

Chemii se cíleně věnuji již od střední školy. Svá studia jsem zakončila na VŠCHT v Praze titulem Ph.D. Během svého profesního života jsem prohloubila svoje znalosti v chemii drahých kovů, organických rozpouštědel, chemické legislativy a bezpečnosti práce. Součástí mojí práce bylo a je vedení týmu. Příležitostnému doučování se věnuji průběžně, a protože mě to baví, rozhodla jsem se, že už je čas předávat svoje zkušenosti všem, kdo o ně mají zájem. Řídím se mnohokrát ověřeným heslem: "Pokud chcete v chemii uspět, musíte jí porozumět." Pojďme to zkusit spolu.

Na přijímací zkoušky na 8. leté gymnázium jsem úspěšně připravila obě své děti a uspěli i všichni studenti, kteří se řídili mými doporučeními a čerpali z doporučených zdrojů. Příprava vlastních studijních materiálů je pro mě zábavou.

Angličtina (B2) a němčina (A1 - A2) v zábavné formě s vlastními i komerčně dostupnými materiály není problém. Základem je překonat ostych a mluvit.

Lesson types

Zkušební lekce

Domluvíme se, co je Tvým cílem, jaký styl výuky preferuješ, jaké používáš studijní materiály a učebnice. Můžeme hned vyřešit nějaký aktuální problém a zjistit, jestli nám spolupráce bude vyhovovat.

Free / 30 min
Standardní lekce

500 Kč / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Zdeňka P.

roztoky

Prosím moc o pomoc: Kolik vody je nutno použít pro přípravu 20% H 2 SO 4 (hustota 1,1394 g.cm -3 ) z 250 cm 3 jejího 98% roztoku (hustota 1,8361 g.cm -3 )?