Abroskina Z.

Abroskina Z.

Odpovídá do 2 hod., na 20% zpráv
20% 2 hod

Abroskina Z.

Nejlepší doučování ruského jazyka.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Poskytuju doučování ruského jayzka. Jsem rodilá mluvčí s magisterskou specializaci pedagogiky. Za sebou mám již mnoho let zkušeností výuky jazyka pro cizince. Nabízim privatní výuku jak pro zlepšení gramatiky, tak i prostého vyjádření v konverzaci. Dalo by se domluvit i na hodinách pro větší skupiny. Využijte si přiležitosti zlepšit Vaší úroven jazyka)

I am offering professional private lessons of russian language. With many years of practice as a teacher and a Masters degree in pedagogics, I am sure that together we will be able to improve your level of language drastically! All the lessons will be customized according to your own level and depending on that a special programm will be developed. Whether it is grammar or oral skills that you need to improve, dont hesitate and contact me.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Václav H.

Václav H.

Neověřená reference

Našel jsem Zoyu na poslední chvíli před výjezdem do Ruska pro intenzivní kurz základů ruštiny. Nemohl jsem najít lepší učitelku. Výuka probíhala v bytě na Žižkově, ale mohli jsme se scházet i ve městě. Vždy byla časově flexibilní, takže s plánováním nepravidelných hodin nebyl problém. Zoya umí poznat, čemu student nerozumí a přizpůsobit tomu výuku. Také je vždy pozitivní a umí motivovat ke zlepšení.

Veronika G.

Veronika G.

Neověřená reference

Paní Zoyu A. rozhodně vřele doporučuji, skvěle mě připravila na přijímací zkoušky. Je velice zkušená, má učitelské schopnosti, vše trpělivě vysvětlí. I když hovoří česky, během výuky konverzujete pouze rusky, což je skvělé nejen pro zlepšení komunikace, ale i odstranění studu. Doporučuji všemi deseti:-)