Milena D.

MUDr. Milena D.

Odpovídá do 19 hod., na 20% zpráv
20% 19 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Milena D.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Lékař s 13letou praxí v přípravě na medicínu/veterinu

  • 17 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Should you need translation into English, let me know.

Hledáte zapáleného pozitivně naladěného lektora, který své studenty rozhodně nebere jen jako další položky v pořadí? Pak čtěte dále ! :)

Mým cílem je poskytovat služby nejvyšší kvality.
Jsem lékařka a milovník vědy.

Věděli jste, že 100 gramů botulotoxinu stačí k vyhubení celého lidstva? A proč se vakcinaci říká vakcinace?

Na úspěšnosti mých studentů (nejen budoucích mediků .-) mi velmi záleží a proto ode mě můžete očekávat maximální úsilí .-)
Ke svým studentům přistupuji jako ke svým přátelům.
Mám svou práci velmi ráda a troufám si říci, že je to poznat.

Dozvíte se ode mě i spoustu užitečných pomůcek, které Vám studium velmi zjednoduší, ušetří spoustu času a budou se velmi hodit v budoucím studiu.

Doučuji prostřednictvím Skype, z pohodlí Vašeho domova.

Specializuji se mimo jiné na přípravu klientů k přijímacím zkouškám na Lékařské a Veterinární fakulty.
Mám mnohaleté zkušenosti a za sebou řadu spokojených úspěšných klientů.
Jde mi hlavně o to, aby student látku skutečně POCHOPIL a lekce ho bavily a měl výhodu nad ostatními studenty.
Naučím i starší studenty bez základů .-)
Výhodou kurzů u mě je i to, že mám sama zkušenosti s mnoha fakultami v rámci přijímacích zkoušek a mám tedy velký přehled o aktuálních požadavcích a znalost know-how. Důraz kladen také na oblíbené chytáky.
Dotazy ráda zodpovím.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Těším se

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (39)

+ Přidat referenci
Ondřej S.

Ondřej S.

Neověřená reference

Nejlepší soukromá lektorka, kterou jsem měl možnost potkat. Vše vysvětluje s nekonečnou trpělivostí a zájmem. Opravdu si myslím, že jsou pro ni mé znalosti důležité. Slečna Duke mi několikrát pomohla i ve svém volném čase, nad rámec plánovaných lekcí, když jsem potřeboval akutně něco řešit. Mohu ji všem vřelw doporučit.

Anna V.

Anna V.

Neověřená reference

Nejúžasnější doučovatelka na světě!🌍❤️ Mimo hodiny, které byly přímo úžasné, protože mi paní Milena dokázala vše vždy perfektně vysvětlit a přidala třeba i různé zajímavosti, tu pro mě byla vždy když jsem ji potřebovala (když jsem měla problém s příkladem během týdne nebo potřebovala s něčím poradit). Také musím vyzdvihnout její zájem o své studenty- v době přijímaček se vždy optala jak to dopadlo a měla jsem v ní velkou psychickou oporu. Říkám si, jaké jsem měla velké štěstí, že jsem narazila zrovna na ni! A paní Mileno, rozhodně se na vás neobracím naposledy!☺️🤍

Anna T.

Anna T.

Neověřená reference

S doučováním paní Mileny jsem byla velmi spokojená! Vždy se snažila odpovědět na všechny mé dotazy a pomohla mi se dostat na mou vysněnou LF :) nesmírně obdivuji její odbornou znalost a moc děkuji!

Peter S.

Peter S.

Neověřená reference

Just perfect ! Lessons with Mrs Duke are always interesting and you can always feel that she enjoys the lessons herself (which is really important for me). I wanted lively lessons of biochemistry and someone really professional. Both boxes ticked off. Thank you so much for making the exam so much easier ! Peter

Eva V.

Eva V.

Neověřená reference

Paní Duke má zlaté srdce ! Den před zkouškou mi (o půlnoci ! ) spočítala (a to, prosím, zdarma ) 8 příkladů z fyziky ke zkoušce, se kterými jsem si vůbec nevěděla rady. A nejen, že mi tím zachránila krk (a zkoušku jsem udělala jen díky jejím naprosto perfektním a do posledního detailu rozepsaným postupům), ale i víru v dobré lidi :-) Ještě jednou nesmírně děkuji ! S úctou a přáním všeho dobrého Eva Vondráková.

Fotky a certifikáty