Anna M.

Anna M.

Odpovídá do 28 hod., na 50% zpráv
50% 28 hod

Anna M.

Stydlivost není překážka

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Vždycky jsem ve škole patřila mezi ty studenty, kteří se styděli mluvit v hodině - a to i tehdy když jsem při závěrečném "má někdo nějaké otázky?" otázky měla.

Nakonec se mi ale podařilo počáteční bázlivost překonat, získat certifikát CAE, rozmluvit se a nejen díky tomu vystudovat obor Anglický jazyk a literatura na Karlově Univerzitě. V srpnu 2018 jsem složila certifikát TEFL - Teaching English as a Foreign Language, který k mému teoretickému vzdělání přidal i praktičnost :))
Ráda bych proto pomohla všem kteří mají angličtinu rádi, ale zároveň mají tak trochu strach mluvit, ať už je jejich důvod jakýkoliv.

Věk, úroveň, ani zaměření nehrají roli - ať už jde o obecnou angličtinu, konverzaci, nebo přípravu na certifikáty. V případě zájmu je možné se domluvit na skupinové hodině.

Vzhledem k současné situaci učím pouze on-line, nemusíte se však bát, že je tato výuka o něco ochuzena :) Každý student má svůj vlastní Google dokument, do nějž obě strany zapisují informace, pokud je to potřeba, posílám .pdf dokumentů které využíváme k práci a samozřejmě pracuji s nepřebernou škálou online zdrojů a materiálů :)