Tony L.

Tony L.

Odpovídá do 33 hod., na 30% zpráv
30% 33 hod

Tony L.

Špičkové doučování přírodních věd

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj,

jmenuji se Tony a studuji obor všeobecné lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy (zaroveň mám vystudované zubní lékařství). Jsem absolventem Gymnázia Ostrov, které je známé svou reprezentací ČR v chemických olympiádách na mezinárodní úrovni. Osobně jsem se olympiád též zúčastňoval. Již 6 let doučuji chemii & fyziku zábavným a pochopitelným způsobem. Jsem Vás také ochotný připravit na přijímací zkoušky lékařských fakult. Většina mých studentů po absolvování kurzů je přijata na vybrané vysoké školy, tudíž mě neváhejte kontaktovat. :)

Pro rychlejší odpověď mě případně kontaktujte:
Tel.: 722140409
IG: tonylai_

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (43)

+ Přidat referenci
Anička M.

Anička M.

Neověřená reference

Tony je opravdu skvělý učitel. Je milý a ochotný. Pomohl mi o prazdninách dohnat učivo celýho školního roku. Hodiny mě bavily. Dozvěděla jsem se i dost věcí navíc.

Kateřina K.

Kateřina K.

Neověřená reference

Pokud potřebuješ pomoc s genetikou, tak Tony je jasná volba! Vysvětlí ti to lidsky, zajímavě, zábavně, že ti to vlastně ani nevadí se to učit a začne tě to i bavit!😁 Takže šup, neboj se, napiš Tonymu a zandej všechny zkoušky 😎

Natálie P.

Natálie P.

Neověřená reference

Jsem moc vděčná, že mě Tony doučuje z fyzikální a analytické chemie. Původně jsem si myslela, že budu mít alespoň pevné základy, ale Tony mě přesvědčil o opaku. Lekce s ním jsou velmi strukturované, přínosné a díky jeho inteligentnímu humoru moc, moc zábavné! Vždycky se těším na další hodinu doučování. :) Můžu jedině doporučit!

MONIKA C.

MONIKA C.

Neověřená reference

Tony je velice milý, vstřícný, a i když jsme bohužel kvůli nabitým rozvrhům nenašli vhodný čas pro doučování, odkázal mě na jiné způsoby, jak se připravit na medicínu, na kterou jsem se nakonec dostala.

Nicol S.

Nicol S.

Neověřená reference

Tony ma doučoval chémiu a fyziku z nulových základov, hodiny neboli len o učive ale aj o faktoch z praxe a na každú jednu som sa tešila. Vysvetľuje veľmi pochopiteľne, vďaka jeho priateľskému prístupu, rozvrhnutiu učiva a kontrolným otázkam po každej prejdenej látke ma naučil kritickému mysleniu a tým som sa úspešne dostala na LF. Tonymu večná vďaka!