Jan L.

Jan L.

Odpovídá do 16 hod., na 100% zpráv
100% 16 hod
Přijímá nové studenty

Jan L.

Přijímá nové studenty

Zkušený lektor matematiky a fyziky

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Mám dlouhodobé (již více než 25-leté) zkušenosti s doučováním matematiky a fyziky a příbuzných předmětů, vystudovanou MFF UK Mgr., zkušenosti s výukou na základní, střední škole, gymnáziu, přípravných kurzů k přijímacím zkouškám, maturitě i zkoušce na VŠ, doučuji a připravuji na zkoušení, testy, písemné práce, reparáty, přijímací zkoušky, maturitu, státnice, vysvětluji látku, pomáhám s domácími úkoly, laboratorními pracemi a seminárkami, také učím na dálku online, za klientem dojíždím kamkoli po Praze bez příplatku (je již zahrnutý v ceně), za Prahu po dohodě s příplatkem na dopravu. Ceny již od 200 do 400 Kč/60 min u dálkové výuky (Skype, Zoom, Teams, Gooogle Meet ad.) a od 250 Kč do 500 Kč/60 min (u místní výuky dle druhu, délky lekce, výuky, náročnosti, lokality, přípravných materiálů a dalších faktorech). Dohoda možná.

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Eva K.

Eva K.

Neověřená reference

Pan profesor připravoval mého syna na reparát z matematiky ve 3. ročníku SŠ. Komunikace výborná, doučování profesionální, naprostá spolehlivost. Syn byl u reparátu úspěšný. Moc děkujeme a pana profesora doporučujeme.

Tadeáš D.

Tadeáš D.

Neověřená reference

Je to hodne dobry učitelé,jsem rád že me učí.

Tadeáš Z.

Tadeáš Z.

Neověřená reference

Je to super profesor mám ho rád je velice hodný, umí to moc dobře vysvětlit a má trpělivost jsem rád že takového profesora mám a moc mu děkuji za to že mně učí matematiku jsem s ním velice spokojený.

Er

Er

Neověřená reference

dobrý

Sebastian

Sebastian

Neověřená reference

Velmi profesionální, spolehlivost a pochopení při mém trápení s matematikou na gymnáziu