Martina S.

Martina S.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Martina S.

Přijímá nové studenty

Příprava na přijímačky/osmiletá gymnázia online/přijímačky na gymnázium

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

NÁBOR NA PŘÍPRAVU 2024/2025 K PŘIJÍMAČKÁM NA OSMILETÁ GYMNÁZIA JE OTEVŘEN!
Výuka trvá od půlky dubna 2024 do dubna 2025 (v létě pauza nebo nepravidelná výuka dle domluvy).
Aktuálně volné termíny: momentálně žádné.
V případě zájmu nebo ověření kapacit se ozvěte na 604.568.727.

O mně:
Je mi 25 let a jsem absolventkou bakalářského studia pedagogiky na FFUK a magisterského studia na FHS UK.

Mám 8 let praxe v přípravě dětí k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia. Zaměřuji se na dlouhodobou spolupráci, která zahrnuje sestavení individuálního vzdělávacího plánu a výuku zcela na míru žákovi.

Věřím, že poctivá příprava ke přijímacím zkouškám po několik měsíců je udržitelnou cestou, díky níž žáci dosahují pěkných výsledků a cítí se v pohodě a spokojeni sami se sebou.

Doučuji online. Používám k tomu platformu google meet + google documents. Výhodou je mimo jiné to, že žáci mají všechny materiály s probranými tématy uložené na jednom místě a mohou se k nim vracet.

Těším se na naši případnou spolupráci.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 45 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Anna Č.

Anna Č.

Neověřená reference

Martina doučovala mého syna celý školní rok. Jednalo se o doučování k přijímačkám na osmileté gymnázium. Syn, a posléze i my rodiče, jsme byli velmi spokojeni. Syn se na lekce s ní moc těšil a vůbec to nebral jako povinnost. Lekce byly záživné a zábavné a zároveň se toho vždy hodně naučili a hodně toho stihli. Syn se nakonec dostal na obě gymnázia a mohl si vybrat školu svých snů. Martině vděčíme opravdu za hodně a jen s těžkým srdcem jsme se s ní loučili. Děkujeme za vše a přejeme mnoho mnoho šikovných žáčků. Martinu mohu vřele doporučit, k dětem je vlídná, klidná a trpělivá.

Peter P.

Peter P.

Neověřená reference

Martina doucovala naseho syna na prijimaci rizeni na osmilete gymnazium (predmet CJ). Po prvni ukazkove hodine jsme dostali informativni email s jasnymi podminkami doucovani a odkazy na ucebnice, ktere bude potrebovat. Doucovani probihalo pravidelne kazdy tyden pres zoom, k vyuce se pouzival online sdileny dokument (pro zadani, doplnujici cviceni i na domaci ukoly). V pripade ze se syn neprihlasil (zapomel) na domluvenou hodinu nas Martina kontaktovala pres tel. Od prvni hodiny je videt, ze Martina ma vsecho peclive pripravene. Velmi ocenuji jeji profesionalni pristup a ferove pravidla. Lituji ze v case kdy jsme hledali doucovani uz nemela cas na doucovani z Matematiky. Syn po prijimackach prohlasil, ze je skoda, ze uz doucovani skoncilo a ze by chtel pokracovat dal. Martinu urcite vsem doporucuji.

Tereza Š.

Tereza Š.

Neověřená reference

Syn potřeboval pomoci s přípravou na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium (které úspěšně složil. Se slečnou Martinou jsme byli nadmíru spokojeni. Překvapila mě její informovanost a přehled o všech dostupných materiálech a potřebných znalostech pro úspěšné složení zkoušek. Syn byl také nadšený, na každou lekci šel rád, opakovaně si chválil, jak snadně všechno pochopí a ptal se, proč takovéto učitelky nemůžou být ve škole...Dále vyzdvihuji nenásilnou a přirozenou motivaci plnit domácí cvičení. Když jsem nyní potřebovala připravit i druhého syna, doufala jsem, že slečna Martina bude mít pro něj prostor na výuku. Laťku máme nastavenou vysoko a obávám se, že ostatní lektoři by na ni nedosáhli.

Fotky a certifikáty