CORSIT R.

CORSIT R.

Odpovídá do 31 hod., na 88% zpráv
88% 31 hod

CORSIT R.

Taliančina ONLINE a skupinové kurzy v Ríme s našou školou CORSIT.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

ONLINE KURZY TALIANČINY PRIAMO Z TALIANSKA a SKUPINOVÉ KURZY V RÍME 👩‍🏫📚🌞☕🛵

Dynamické, zabavné a efektívne kurzy taliančiny pre úplných začiatočníkov, mierne pokročilých a pokročilých komunikatívnou metódou.

V skupine sú študenti z rôznych kútov sveta na približne rovnakej vedomostnej úrovni. Študenti sa zdokonalia v taliančine, získajú zahraničných priateľov, spoznajú iné kultúry a zažijú hodiny plné konverzácie.

Základom výučby je metóda, ktorá vylučuje používanie materinského jazyka. Na lekciách sa rozpráva výlučne po taliansky. 👨‍🏫

📌ONLINE KURZY
✅1 KRÁT TÝŽDENNE PO 75 MIN.
✅ STUPEŇ A1, A2,B1, B2
✅ Výučba prebieha ONLINE cez aplikáciu Zoom
✅Študijné materiály vo formate PDF, audio, video sú v cene kurzu
Max. 10 študentov
✅Dvaja lektori s 10 ročnou skúsenosťou s online výučbou taliančiny pre cudzincov (native speaker / slovenský lektor)
.
CENA: 120 € - 3 mesiace
.
web stranka: corsit.it

Ti aspettiamo
.
Gianfranco - Alžbeta



Reference (53)

+ Přidat referenci
František T.

František T.

Neověřená reference

Ciao. Taliančinu s Betkou a Gianfrancom mám už 1,5 roka. Treba uznať, že ich spôsob výuky je kompatibilný so skúsenosťami, ktoré za roky doučovania študentov nadobudli. Vyzdvihol by som aspoň niektoré body. 1. Prístup: individuálny podľa potrieb študenta. Veľkú výhodu vo výučbe vidim v tom, že Betka a GF ma poznajú a pripravujú lekcie ,, ušité na mňa ´´. 2. Flexibilnosť: čas výuky prispôsobia každému študentovi podľa potrieb. 3. Skúsenosti: jednoducho povedané - vedia ako na študenta. Je vidno, že vyučovaniu sa venujú roky. Doslova mi lejú taliančinu do hlavy 🙂 Absolvoval som aj týždenný pobyt v Ríme v júli 2018. Stretli sme sa dobrá partia, zabezpečili nám prehliadku mesta Rím so študentom histórie na rímskej univerzite. Poznanie Ríma + štúdium taliančiny = super dovolenka 👍 Môžem ich len odporučiť. Ak sa niekto potrebujete kvalitne naučiť taliancinu, tak ich kontaktujte a nebudete banovať 👍🙂

Katka V.

Katka V.

Neověřená reference

Do Ríma som prišla prvýkrát v auguste vrámci Eramsu (v mojom prípade išlo o stáž). No keďže som pracovala medzi Slovákmi, taliančinu som ani tak nepotrebovala. Po mesiaci žitia v Ríme som však začala špekulovať a vymýšľať ako a kde (nie draho, a najmä kvalitne) sa naučiť po taliansky. Naveľa sa mi (úplnou náhodou) dostal „do rúk“ facebookový post o najbližších kurzoch CORSit. A doteraz to moje rozhodnutie „risknúť to“ s Betkou a Gianfrancom neľutujem!!! Po prvé, asi by bolo vhodné dodať, že o taliančine som nemala ani páru (Buongiorno a Buona Sera sa neráta, navyše aj to je umenie použiť ich v správnom čase :D). Na začiatku som mala úroveň taliančiny na A1- (áno, taký nízky stupeň existuje :D). A preto som na kurz išla s malou dušičkou... daný termín ani nebol pre úplných začiatočníkov, nikoho som nepoznala a vážne som uvažovala nad tým, ako sa dohovoríme :D. Ma nessun problema!!!! Betka a Gianfranco boli fakt skvelí, vyučovacie hodiny prebiehali celé v taliančine, ale nebolo to také „hrôzostrašné“ ako som si predstavovala, práveže to bola skvelá zábava. Navyše keď som niečo nerozumela, vždy sme sa k tomu vrátili, alebo som to dostala opätovne vysvetlené. Za jeden týždeň intenzívnej komunikácie s Betkou, Gianfrancom a mojimi „spolužiakmi“ - Zuzkou a Saveriom som postúpila až na úroveň A2. Veru, keby som to nezažila na vlastnej koži, neverila by som, že je to možné. A nebolo to len o učení, ale najmä o nových priateľstvách, zážitkoch, talianskom jedle (che buona pizza Margherita e gelato!!!), talianskej kultúre,... Ako väčšinou hovorím o mojom pobyte v Ríme: Taliansko ma naučilo ešte viac snívať a veriť, že všetko je možné! Preto ak budem mať možnosť, určite sa vrátim a absolvujem nejaký ten ďalší kurz s mojimi talianskymi priateľmi ;) Grazie per tutto Betka e Gianfranco!!!

Katka V.

Katka V.

Neověřená reference

Ciao tutti! Aj ja by som sa rada podelila s mojou skúsenosťou so školou CORSit! Do Ríma som prišla prvýkrát v auguste vrámci Eramsu (v mojom prípade išlo o stáž). No keďže som pracovala medzi Slovákmi, taliančinu som ani tak nepotrebovala. Po mesiaci žitia v Ríme som však začala špekulovať a vymýšľať ako a kde (nie draho, a najmä kvalitne) sa naučiť po taliansky. Naveľa sa mi (úplnou náhodou) dostal „do rúk“ facebookový post o najbližších kurzov CORSit. A doteraz to moje rozhodnutie „risknúť to“ s Betkou a Gianfrancom neľutujem!!! Po prvé, asi by bolo vhodné dodať, že o taliančine som nemala ani páru (Buongiorno a Buona Sera sa neráta, navyše je to umenie použiť ich v správnom čase :D). Na začiatku som mala úroveň taliančiny na A1- (áno, aj taký nízky stupeň existuje :D). A preto som na kurz išla s malou dušičkou... daný termín ani nebol pre úplných začiatočníkov, nikoho som nepoznala a vážne som uvažovala nad tým, ako sa dohovoríme :D. Ma nessun problema!!!! Betka a Gianfranco boli fakt skvelí, ústretoví a chápaví. Vyučovacie hodiny prebiehali celé v taliančine, ale nebolo to také „hrôzostrašné“ ako som si predstavovala, práveže to bola skvelá zábava. Navyše keď som niečo nerozumela, vždy sme sa k tomu vrátili, alebo som to dostala opätovne vysvetlené. Za jeden týždeň intenzívnej komunikácie s Betkou, Gianfrancom a mojimi „spolužiakmi“ - Zuzkou a Saveriom som postúpila až na úroveň A2. Veru, keby som to nezažila na vlastnej koži, neverila by som, že je to možné. A nebolo to len o učení a talianskom jazyku, ale najmä o nových priateľstvách, zážitkoch, talianskom jedle (che buona pizza Margherita e gelato!!!) a talianskej kultúre. Ako väčšinou hovorím o mojom pobyte v Ríme: Taliansko ma naučilo ešte viac snívať a veriť, že všetko je možné! Preto ak budem mať možnosť, určite sa vrátim a absolvujem nejaký ten ďalší kurz s mojimi talianskymi priateľmi ;) Grazie mille per tutto Betka e Gianfranco!!!

Katarina F.

Katarina F.

Neověřená reference

Na Alžbetku som natrafila úplnou náhodou keď som si hľadala doučovanie, komunikujeme cez skype. V máji som absolvovala skupinový kurz taliančiny priamo v Ríme s Alžbetkou a Gianfrancom. Bol to skvelý kurz. Bola som v skupine ľudí, ktorí sa venovali taliančine už dlhšie a keďže som mala predtým problém hovoriť po taliansky, tam som začala komunikovať. Zlepšila som sa a prestala som mať strach, že niečo poviem zle.....Kurz bol úžasný v tom, že som sa učila taliansky a popri tom som mohla spoznávať nádherný, romantický Rím. Odporúčam každému kto sa chce zlepšiť, super príprava, materiály, informácie a samozrejme noví priatelia.....Dúfam, že sa mi podarí ísť aj o rok. Ďakujem krásne bolo super!!

Janka O.

Janka O.

Neověřená reference

V máji som absolvovala skupinový kurz taliančiny priamo v Ríme s Alžbetkou a Gianfrancom. Bol to skvelý zážitok. Spojenie skvelých ľudí, skvelých lektorov a krásneho romantického Ríma bola na nezaplatenie. Už dávnejšie som mala lekcie taliančiny s Alžbetkou a Gianfrancom cez Skype a bolo to skvele. Potom som chvíľu pracovala v Taliansku a tento kurz bol skvelá príležitosť na znovuobnovenie si vedomostí. Musím povedať, že kurz je hlavne o ľuďoch. Ak sa budete príjemne cítiť - čo sa pri týchto skvelých ľuďoch dá veľmi ľahko - tak aj taliansky jazyk sa bude učiť ľahko. Sú milý, usmievavý, ochotný, trpezlivý a zábavný. Kurz priamo v metropole Ríma odporúčam. Je super aj kvôli tomu, že v rámci kurzu vás budú učiť nové veci a ďalšie sa naučíte priamo pri komunikácii, keďže na kurzoch sa rozpráva výlučne po taliansky :-) Ak hľadáte spojenie príjemného s užitočným tak choďte na kurz k Gianfrancovi a Alžbetke :-)

Fotky a certifikáty