Elena S.

Elena S.

Odpovídá do 17 hod., na 90% zpráv
90% 17 hod

Elena S.

Cizí jazyk rychle a efektivně

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Něco málo o mě:
- Elena, 19 let, studentka na University of Amsterdam
- Angličtina - certifikát CPE, členství v českém národním debatním týmu
- Francouzština - certifikát DELF B2
- výuka pouze online

Něco více o mě:
Jmenuji se Elena, pocházím z malého města Lipník nad Bečvou, ale momentálně bydlím v Amsterdamu, kde studuji Psychologii na University of Amsterdam. Jazyky byly vždy mou vášní. Nejvíce jsem si zamilovala angličtinu, kterou používám každý den, a svou úroveň jsem zpečetila certifikátem CPE (nejvyšší úroveň C2). Této úrovně angličtiny jsem dosáhla hlavně díky anglické debatě a tříletému členství v českém národním debatním týmu, s kterým jsem se pravidelně účastnila středoškolských i vysokoškolských mezinárodních debatních turnajů v angličtině.

Francouzština je další z mých oblíbenců. Šestileté studium a účast na každoročních konverzačních soutěžích mě dovedly až ke složení certifikátu DELF B2. V obou zmíněných jazycích se nejraději zaměřuji na konverzaci a vyjadřovací schopnosti! Na závěr také zmíním holandštinu, u které učím hlavně základy.

Před odjezdem do Nizozemí jsem vyučovala 2 roky na jazykové škole v Přerově. Zde jsem vedla jak kurzy pro děti, tak pro dospělé, pro jednotlivce i pro skupiny. Poslední oblastí, které se věnuji, je efektivní učení, tedy různé učební metody, jež mám ověřené jak ze středoškolského, tak z vysokoškolského pohledu.

Nabídka konkrétních kurzů:
ANGLICKÝ JAZYK
➢ Konverzace - témata dle preference, úroveň přizpůsobitelná
➢ Kurz pro začátečníky / mírně pokročilé / pokročilé - gramatika, poslech, mluvení
➢ Angličtina hrou - kurz pro děti - rozmanitost mluvených cvičení, možnost zaměřit se i na vysvětlení gramatiky
➢ Doučování na míru - přizpůsobeno Vašim požadavkům

FRANCOUZSKÝ JAZYK
➢ Konverzace - témata dle preference, úroveň přizpůsobitelná
➢ Kurz pro začátečníky / mírně pokročilé - gramatika, poslech, mluvení

HOLANDŠTINA
➢ Základy - základní gramatika a slovíčka

EFEKTIVNÍ UČENÍ
➢ Učební metody - vysvětlení, jak se náš mozek učí, techniky jako: spaced repetition, flashcards, mindmaps atd.

Pokud máte zájem o některý z výše uvedených kurzů, neváhejte mě kontaktovat - nejlépe na jeden z kontaktních údajů uvedených v přílohách, kde naleznete i mé ofocené certifikáty. Je možné se také domluvit na kurz pro více lidí (max. 4-5) - např. děti ze stejné třídy.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Marie L.

Marie L.

Neověřená reference

Slečna Elenka Sekaninová doučuje anglický jazyk naši vnučku, která navštěvuje 6.třídu ZŠ. Vnučka má syndrom ADHD, který způsobuje špatné soustředění se na učení a hyperaktivitu. Elenka k ní zaujala velmi citlivý a kamarádský přístup, na hodiny je vždy výborně připravena, vnučka se v angličtině velice zlepšila, protože Elenka jí vše dopodrobna vysvětlí a zdůvodní. Je na ni spolehnutí, dostaví se pokaždé včas. Je to velmi bystrá, nekonfliktní a příjemná mladá slečna.Kdo ji požádá o pomoc s doučováním, určitě neprohloupí a bude spokojen tak, jako jsme i my. Elenko, díky Vám.

Fotky a certifikáty