Martina Š.

Martina Š.

Odpovídá do 8 hod., na 80% zpráv
80% 8 hod
Přijímá nové studenty

Martina Š.

Přijímá nové studenty

Plně individuální lekce se zkušenou lektorkou

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Doučování probíhá online. Prosím kontaktujte mě na FB: Martina Stetinova. Poté se můžeme spojit přes e-mail či tel. číslo a já Vám poskytnu veškeré informace.

Doučování anglického a českého jazyka, zeměpisu a dějepisu.

Dobrý den,
ráda bych Vám všem nabídla doučování anglického jazyka. S výukou mám bohaté zkušenosti, vyučuji již sedm let.
Ať se chcete v angličtině snad jen "pouze zlepšit," či potřebujete angličtinu k práci, skládáte zkoušku, nebo jste rodič hledající doučování pro Vaše dítě, jsem tady pro Vás! Nebojte se, i věční začátečnící nemusí být pořád věční začátečníci!

Doučuji všechny věkové kategorie, zkušenosti mám prakticky se všemi stupni ZŠ a SŠ. Vedla jsem rovněž kroužek anglického jazyka na 1. stupni ZŠ.
Zkušenosti mám i s domácí výukou, nejenom v ČR, ale rovněž i v UK.

Z AJ mám státnice, úroveň C1 - C2. Prošla jsem dvěma zahraničními univerzitami, pracovně jsem též pobývala v Irsku. Pokud jste již pokročilí studenti, zaměřit se můžeme i na různé akcenty v UK. Připravuji studenty na různé zkoušky, tj. FCE, CAE nebo IELTS. IELTS jsem složila v rámci celkového hodnocení na 8.0.

Ve svých hodinách dbám na propojení všech částí jazyka - gramatika, čtení, psaní, poslech, a zejména komunikace - předám tipy a triky, jak se nebát mluvit, rozmluvit se a získat sebevědomí komunikovat v cizím jazyce. Naprosto chápu, jak obtížné to může být, i já sama jsem nějak začínala!

Lekce jsou plánovány studentovi na míru, ke každému přistupuji plně individuálně. Student má přístup k plánům lekcí, a učebnímu plánu. Vše je mu k dispozici v online dokumentu. K dispozici jsou mu i nová slovíčka, fráze, věty, vše přehledně na jednom místě. Stejně tak i domácí úkoly.

Kromě anglického jazyka, doučuji i český jazyk, dějepis a zeměpis. Tyto tři předměty doučuji již šest roků, a mám bohaté zkušenosti s úspěšnou přípravou na maturitu či k přijímacím zkouškám na střední školy! Ke všem předmětům poskytuji vlastní materiály, které jsou v ceně. Rovněž i v těchto předmětech má student přístup k online dokumentu.
Zkušenosti mám i s výukou českého jazyka pro cizince.

V ceně u všech vyučovacích předmětů jsou i mé vlastní vypracované materiály, pracovní listy aj. Opravím vám též i vypracované otázky apod.

Pokud Vás zajímá více, budu se těšit na zprávu a případnou spolupráci.
S pozdravem,

Martina Štětinová

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (16)

+ Přidat referenci
Anežka L.

Anežka L.

Neověřená reference

S Martinou jsem se spojila asi před 3 lety, protože jsem potřebovala doučování anglického jazyka k maturitě. V prvních hodinách si Martina zjistila jak angličtinu ovládám, ale také kde mám jazykové mezery. Přizpůsobila se mojí angličtině a postupně jsme začaly řešit jazykové chyby, ale i nedostatky. Martiny příprava na každou hodinu byla dle mého názoru maximální. Vždy mi vyšla vstříc a hodiny vedla profesionální formou. Časem začala doučovat i mé dva mladší sourozence. Všem nám pomohla obohatit naši slovní zásobu a hlavně jsme se zdokonalili v komunikaci. Díky Martině jsem úspěšně složila maturitní zkoušku, za což jí patří velké dík!

Jiří Ž.

Jiří Ž.

Neověřená reference

Hodiny byly fajn. A i čas byl flexibilní dle aktuální domluvy.

Eliška S.

Eliška S.

Neověřená reference

Se slečnou Martinou jsme velice spokojení. Doučuje syna 11 let a dceru 8 let. Po čtyřech měsících jsou na dětech vidět nemalé pokroky. Zlepšení je nejen v angličtině, ale celkově i ve všeobecné komunikaci. Nemalou výhodou je i vřelá komunikace s rodiči a možnost plánování hodin, dle potřeb dětí.

Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

S Martinou máme hodiny už rok a půl, díky hodinám jsem během vysoké školy, na které je angličtina zanedbaná, nezapomněla mluvit, naučila mě mnoho z gramatiku, na každou hodinu se připravuje. Vyhovuje mi, že je mladá, a můžeme si povídat o zážitcích. Také se mi líbí, že se nebojím říct něco špatně. Hodiny mě baví a určitě jich mám ještě spoustu před sebou.

Simona J.

Simona J.

Neověřená reference

Martina mě doučuje angličtinu přes 2 roky. Vnímám na sobě velké zlepšení, především v mluveném projevu a obohacení slovní zásoby. Hodiny s ní jsou vždy aktivní, plné zajímavých témat a zábavných forem učení. Pozitivně hodnotím především vedení hodiny, odborné znalosti, připravenost, pestrost metod učení (audio, video, text) nabízené materiály na procvičování, zadávání domácích úkolů. S Martinou je perfektní domluva - termíny, platby, probíraná témata. Za 6 let jsem vystřídala několik lektorů angličtiny a Martinu hodnotím pro sebe jako nejpřínosnější učitelku.