Tereza D.

Tereza D.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty

Tereza D.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny - všechny úrovně

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference

Popis

MOMENTÁLNĚ UČÍM POUZE ONLINE

Jmenuji se Tereza a studuji učitelství angličtiny v Pardubicích. Jsem ale z Hradce a tak můžu doučovat v obou městech.
Doučuji angličtinu od začátečníků až po pokročilé, jak děti tak dospělé a zaměřuji se zejména na konverzaci. Záleží mi na tom, aby student dokázal používat AJ v reálných situacích a byl schopen komunikovat.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Kamila V.

Kamila V.

Neověřená reference

Rozhodně všem doporučuji! Velké poděkování slečně Terezce za doučování dcery Klaudie. Dcera byla maximálně spokojená a na hodiny angličtiny se vždy těšila. Učivo bylo procvičováno pečlivě a nechyběl ani čas na zasmátí. Dále chci poděkovat za vstřícné jednání a příjemnou komunikaci. Ať se vám i nadále daří. Rádi služeb využijeme v případě potřeby i v budoucnu............

Monika P.

Monika P.

Neověřená reference

Lektorka Terka, je vážně skvělá. Výuka je s ní pestrá a zábavná. Cítíte se s ní úplně skvěle, a tak Vám ani nedělá problém s ní komunikovat a také se zasmát. Hodiny jsou uvolněné a člověk hlavně cítí, že se posouvá. Je jedno jestli jste úplný začátečník a nebo pokročilý, Terka přesně ví, co s vámi probírat a vždy se na všem dokáže domluvit. Mohu ji jen doporučit.

Karel D.

Karel D.

Neověřená reference

Slečna Terezka je skvělá učitelka. Její předností je znalost jazyka, doplňovaná vstřícností, svědomitostí, snahou výuku zpestřit i s ohledem na náš starší věk a naše specifická přání. Je to naše milá učitelka, kterou doporučujeme i ostatním zájemcům. Dřevínkovi

Dominik P.

Dominik P.

Neověřená reference

Terka je milá, trpělivá a svědomitá. Pomohla mi rychle dohnat nedostatky ze základní školy, vylepšit mojí anglickou výslovnost a vždy skvěle připravit na hodiny anglického jazyka ve škole. Látku má vždy výborně připravenou, na naše hodiny přináší mnoho cvičení na procvičování. Za rok doučování je vidět mé velké zlepšení. Tuto lektorku mohu vřele doporučit a velmi jí děkuji.