Josef T.

Josef T.

Odpovídá do 3 hod., na 70% zpráv
70% 3 hod
Přijímá nové studenty

Josef T.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování, praktické učivo

Cena Od 500 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Vyrůstal jsem ve Státech a poté jsme se vrátili zpět do Česka, domů. Od malička mluvím společně s češtinou intenzivně anglicky.
Učím individuálně a orientovaně na požadavky klienta. Např. pokud chce spolupracovat s učebnicí ze školy a práce, není problém. Ale spíše se orientuji na to, abych mohl odstranit určité bloky a přejít pozvolna do plynulé angličtiny. Nezkouším učit, mám za sebou pětiletou úspěšnou praxi- pomohl jsem desítkám studentům nabýt této úrovně. Mám za sebou učení na základní škole přes 2 roky. Studuji na PedF UK. Pracoval jsem několik let v cestovním ruchu a je tedy možné pomoci s učením se pracovní a zaměřené mluvy. Také jsem studoval v zahraničí.
Nemám problém učit jak malé děti, tak i studenty vysokých a středních škol, ale učivo je zaměřené spíše na rozmluvu, na zkoušky nepřipravuji a nabízím také učit lidi zkušenější.
Nabízím tedy učení na míru.
Za hodinu si běžně žádám o 500kč za 45 minut.
------------------------------------------------------------------------
Let me know about english version.

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Olga J.

Olga J.

Neověřená reference

Josef učí našeho syna - syn i my jsme velmi spokojeni. Rodnou angličtinu kombinuje s rodnou češtinou pouze pokud je nutno něco dovysvětlit. Vybírá zajímavá témata a synovi vyhovuje. Máme od něj coby rodiče vždy objektivní zpětnou vazbu po každé hodině. Rozhodně doporučujeme.