Natálie W.

Natálie W.

Odpovídá do 4 hod., na 50% zpráv
50% 4 hod
Přijímá nové studenty

Natálie W.

Přijímá nové studenty

Přátelské doučování němčiny s individuálním přístupem

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! :) Začínáš s němčinou? Potřebuješ dovysvětlit nějaké lekce? Nebo se jí už dlouhodobě věnuješ, ale chceš v ní získat větší jistotu? Nech mě ukázat ti, že němčina není věda a může být, světe div se, dokonce i zábavná! :) Hodiny přizpůsobím tvým potřebám a cílům. Zaměříme se na gramatiku, konverzaci, psaní, zkrátka na vše, co bude k tvému pokroku v němčině potřeba.
Cítíš, že bychom si mohli rozumět? Tak se mi ozvi, těším se na tebe! :)

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 50 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jana B.

Jana B.

Neověřená reference

Syn přestoupil do nové školy a měl měsíc na to aby se naučil němčinu na sstejné úroveni jako jeho spolužáci za jeden školní rok. S paní Natálií za 15 lekcí to zvládnul. Vřele doporučuji, je moc šikovná a vstřícná.

Daniel K.

Daniel K.

Neověřená reference

Natálie. Asi nejlepší volba, kterou při hledání spolehlivého, vstřícného, lidského a cenově dostupného lektora můžeš najít. Při hodinách se s ní zasměješ, hodina má uvolněnou atmosféru a každou hodinu naučíš novým věcem. Lekce ti přizpůsobí tvým potřebám a znalostem, o nic se tedy nemusíš starat. Prostě paráda! Super pozitivum je to, že se ti časově přizpůsobí s časy lekcí. Tohle tady nenajdeš ¯\_(ツ)_/¯ S Natálkou "to už táhneme" přes půlrok a můžu říci, že jsem našel, jak někoho, kdo mě něčemu naučil(protože je to se mnou občas těžké), ale také skvělou Skype kamarádku. 11/10

Mari V.

Mari V.

Neověřená reference

Velká pochvala Natálii - profesionální přístup, spolehlivá, umí dobře vysvětlit a naučit. Velmi mi pomohla