Tadeáš V. Ověřená identita

Tadeáš V.

Odpovídá do 5 hod., na 80% zpráv
80% 5 hod
Ověřená identita

Tadeáš V.

Pečlivé a srozumitelné doučování matematiky a přírodních věd

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Tadeáš. Odmaturoval jsem v roce 2021 na pražském gymnáziu PORG Libeň a hned poté jsem se vydal studovat biologii na Přírodovědeckou fakultu UK. Nyní jsem ve třetím ročníku přírodních věd a nově studuji také první ročník Komunikačních studií na FSV UK.

Nabízím doučování matematiky a biologie v rámci přípravy na přijímací a maturitní zkoušky nebo za účelem vylepšení prospěchu. Doučuji online nebo osobně v kavárně na Praze 1 a 2, případně mohu za příplatek dojíždět k vám. Termíny uvedené v profilu jsou orientační, v případě zájmu mi napište osobní zprávu a domluvíme se individuálně. Nabízím doučování i o víkendech.

Mám zkušenosti s doučováním matematiky na přijímací zkoušky. Dále se každoročně věnuji pořádání dětských táborů, pár měsíců jsem vedl kurz češtiny pro cizince a několik let jsem se věnoval výuce lyžování. Díky tomu jsem si vylepšil vysvětlovací a komunikační schopnosti, což mi v rámci doučování pomáhá.

Cena za 60min osobní lekci na Praze 1/2: 500 Kč
Cena za 60min online lekci: 500 Kč
Cena za 60min lekci u vás: dohodou

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Amálie J.

Amálie J.

Neověřená reference

Tadeáše jsme oslovili kvůli přípravě syna na přijímací zkoušky na střední školu. Vše fungovalo skvěle, Tadeáš byl k synovi velmi přátelský, nápomocný, vše trpělivě vysvětlil. Pokaždé se dostavil včas a ohledně místa doučování byl flexibilní. Synovy výsledky v testech vypovídají o tom, že jsme se rozhodli správně. Moc děkujeme!

Týna H.

Týna H.

Neověřená reference

S Tadeášem máme velmi dobré zkušenosti při přípravě na přijímací zkoušky. Je pečlivý, ochotný a svědomitý.