Luigi D.

Luigi D.

Odpovídá do 3 hod., na 70% zpráv
70% 3 hod
Přijímá nové studenty

Luigi D.

Přijímá nové studenty

It's Luigi here, I am an Italian native speaker :)

  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hello all,

If you are looking for a native Italian teacher, here I am :)

See you soon :)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Katerina T.

Katerina T.

Neověřená reference

Vrele doporucuji. Luigi je na lekce vzdy pripraveny, vse peclive vysvetli. S lekcemi jsem moc spokojena. Od zacatku lekci s Luigim se moje italstina vyrazne zlepsila a hlavne se nebojim mluvit nebo udelat chybu.

Lena H.

Lena H.

Neověřená reference

Hodnotím po třech měsících výuky, kdy s Luigim mám tři hodiny týdně - dvě online, jednu osobně. Hned od první chvíle Vám bude Luigi velmi sympatický a lehce se naladíte na jeho výukový styl, kdy střídá konverzaci, výuku gramatiky atd. a zábavné procvičení probrané látky. Je vždy připraven a vysvětluje lehce, že to chápu a často mi to “zaklapne”. Zkusila jsem jazykovou školu v Brně, 14 dni kurz v Itálii, jednoho lektora odsud, ale díky Luigimu jsem se posunula za tři měsíce, jak kdybych jinde byla rok. Garantuji, že budete spokojeni a vřele doporučuji.

Katarína R.

Katarína R.

Neověřená reference

Hodiny môžem hodnotiť len kladne, sú vždy dobre pripravené, zábavné a človek sa veľa naučí, a to nielen taliančinu, ale aj niečo z talianskej kultúry, spoločnosti a kuchyne. Luigi je vždy pozitívne naladený, usmiaty, dochvíľny a trpezlivý. Taktiež sme sa vždy bez problémov dohodli na čase lekcií a spôsobe, akým budú prebiehať. Jeho hodiny rozhodne doporučujem. :)

Klára D.

Klára D.

Neověřená reference

Mohu vřele doporučit! Velice trpělivý a chytrý hoch. Všechno několikrát zopakuje a vysvětlí. Vždy se snaží vyjít vstřict v hledání termínu schůzky. Lekce přizpůsobí vašim potřebám. Doporučí vám vhodné materiály, popřípadě aplikace, které vám pomohou v učení.:)

Tomas K.

Tomas K.

Neověřená reference

Velká spokojenost s lekcemi přesně šitými na míru. Předmětem je i dosti detailní vysvětlení různých idiomů, jak často se používají a do jakých situací se hodí. Luigi je super trpělivý - nemá problém slovo/frázi zopakovat kolikrát je potřeba, než se nakonec do té hlavy uloží. Během prvního setkání jsem chtěl stanovit cíl mluvit bez přízvuku tak, aby ani Ital nepoznal, že jsem cizinec. Luigi na to jenom řekl OK, takže od té doby na tom děláme :)