Vašek S.

Vašek S.

Odpovídá do 6 hod., na 40% zpráv
40% 6 hod
Přijímá nové studenty

Vašek S.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, fyziky a dalších technických předmětů

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj! Ocitl/a ses u mě na profilu, protože nechápeš od učitelek, jak spočítat pár příkladů? Jsem tu, abych ti s tím pomohl. V klidu a klidně desetkrát za sebou ti vysvětlím, jak vyřešit všechny zapeklitosti, co k tobě matematika/fyzika/chemie nebo i mechanika a další strojírenské předměty donesly.

Vystudoval jsem střední průmyslovou školu v Táboře, kde jsem začal s doučováním pro spolužáky. Nyní jako OSVČ nabízím doučování problematických předmětů. Pomůžu ti s přípravou na přijímačky nebo maturitu a pokud jsi mě vyhledal/a na poslední chvíli, tak spolu zvládneme i reparát.

Určitě tě jako jedna z prvních informací zajímá cena. Ta se u mě pohybuje od 350,- za odučenou lekci, což je 45 minut. Cenu si určuju podle probírané látky a její náročnosti.

Doučovat tě mohu osobně, pokud jsi z Tábora a blízkého okolí. Když si to budeš přát, dojedu já za tebou. Jestli jsi z druhé strany republiky, nezoufej, máš štěstí, protože doučuju i online (nejraději přes Skype). K tomu používám grafický tablet, takže to bude vypadat, jako bychom seděli vedle sebe. Pokud se bojíš sólo doučování, domluv se s kamarádem/kamarádkou a můžeme dát i skupinové lekce.

Jestli jsi dočetl až sem, předpokládám, že máš zájem o doučování, tak tě poprosím, abys mi do první zprávy napsal/a, jestli jsi na ZŠ nebo SŠ, jaký předmět a přesné téma z něho chceš doučit a jestli budeme doučovat online/osobně. Pošli mi k tomu i příklady, které chceš vysvětlit, nebo si řekni o nové a já je vymyslím a připravím na naši hodinu. Pak se spolu domluvíme na první hodině. Pokud doučování bude probíhat na delší dobu, před každou hodinou si vyžaduji informace o následující látce, abych se opět nachystal.

Když už víš, co mi napsat, bude se ti hodit, že budeš taky vědět, kam mi napsat. Můžeš mě kontaktovat zde, na FB Vašek Doučuje nebo na IG @vasek.doucuje a pokud ti sociální sítě nevoní, tak na email douckatabor@gmail.com.

Budu se těšit na případnou spolupráci! :)

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (15)

+ Přidat referenci
Jana Č.

Jana Č.

1 odučená lekce

Pro nás velká výhra 🙂díky němu syn udělal reparat z technického kreslení. Ochotný, trpělivý a spolehlivý. Moc děkujeme

Michal H.

Michal H.

Neověřená reference

Vaška můžu jen doporučit, rád pomůže, vysvětlí to tak ze to snad pochopi každý a díky jeho pomoci jsem udělal reparát matematiky

Jarka Š.

Jarka Š.

Neověřená reference

Vaška můžu jen a jen doporučit. Skvělé jednání, dobrá komunikace a syn je velmi spokojený. Moc mu pomohl. Opravdu děkuji za pomoc.

Zdeňka Ř.

Zdeňka Ř.

Neověřená reference

Vaška můžu jen a jen doporučit 👍Doučoval syna mechaniku,byl spolehlivý,na hodiny vždy připravený,mel trpělivost a přistupoval k synovi individuálně.Moc mu děkujeme

Marek K.

Marek K.

Neověřená reference

The Best of doučování! Můžu jen doporučit. Pochopil jsem všechno co jsem potřeboval a výsledky na 1. To mi stačí :D A vřele doporučuji :) Vašku MOC DĚKUJU za všechno! Nejlépe investované peníze za poslední dobu!

Fotky a certifikáty