Zuzi V.

Zuzi V.

Odpovídá do 6 hod., na 88% zpráv
88% 6 hod

Zuzi V.

Doučování pro studenty veterinární medicíny - v Brně nebo on-line

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! ❤ Jsem studentka Veterinární univerzity v Brně a ve svém volném čase se věnuji tvorbě studijních materiálů a doučování a také vypomáhám ve školní laboratoři.
Nejvíc ze všeho miluju fyziologii, ale baví mě i ostatní obory, jako je imunologie, anatomie, biologie, chemie a další. Moc ráda předávám svoje nadšení ostatním a vysvětluju témata jednoduše a interaktivní formou.
Nabízím doučování zejména pro studenty veterinární medicíny nebo středoškoláky, kteří se připravují na přijímačky z chemie a biologie.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Gabriela J.

Gabriela J.

Neověřená reference

Se Zuzi máme pravidelné lekce fyziologie a moc mě to s ní vyhovuje a baví. Hledala jsem někoho, kdo by mně udělal ve fyziologii systém a vysvětlil mně látku, které nerozumím, což Zuzka perfektně splňuje. Líbí se mi, že se Zuzka na hodinu vždy připraví dopředu a celá lekce má smysl. Také oceňuji, že učivo není vytržené z kontextu, ale na začátku problémové oblasti mi Zuzka udělá stručný úvod. Dále oceňuji, že má Zuzka vlastní materiály, ze kterých dané učivo vysvětluje a vždy mě odkáže na jednotlivé kapitoly a musím říct, že se mi materiály od ní moc líbí - obsahují obrázky a jsou přehledné. Už mám od Zuzi ve své studijní knihovně histologii, anatomii, fyziologii, biologii a chystám se dokoupit materiály do vyšších ročníků. Ještě bych chtěla zmínit, že se mi líbí, že mi Zuzka z každé lekce udělá výčet, který si mohu přes odkaz kdykoliv otevřít a vše si znovu zopakovat. Lekce s ní nejsou nuda a nutí mě přemýšlet - občas dostanu kontrolní otázku a od té doby, co mám lekce s ní na sobě pozoruji pokrok - věci mi dávají větší smysl. Zkrátka a dobře doporučuji doučování se Zuzkou komukoliv, kdo je v nějakém předmětu nejistý. Zuzka je skvělý lektor, je milá, vtipná a má se svými studenty trpělivost.