Adam H. Ověřená identita

Adam H.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Adam H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování matematiky a anglického jazyka.

Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den přeji všem uchazečům o doučování anglického jazyka nebo i nějakých základů matematiky. Pro ty co můj profil oslovil a chcete zlepšit sebe nebo své potomky v jednom z těchto předmětů, tak neváhejte napsat. Jsem vystudovaný v průmyslové automatizaci a současně se toulám po světě za prací. Takže jak jistě chápete matematika byla jedním z mých hlavních předmětů při studiu a v angličtině jsem na úrovni rodilého mluvčího a díky tomu se i tak můžu pohybovat v různých zemích. V minulosti jsem doučoval na anglických kempech děti od 6-17 let a momentálně doučuji rád všechny, co se chtějí posunout v životě dál.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Tato lekce slouží hlavně na představení mě jakožto osoby, aby jste se mohli před začátkem lekcí rozhodnout zda vám budu vyhovovat. Zároveň v tomto časovém intervalu představím druhy lekcí a popřípadě se s vámi domluvím na prvním doučování.

Zdarma / 30 min.
Angličtina - B1 a B2 konverzace

Konverzace pro středně pokročilé, lekce probíhá z největší části v anglickém jazyce. Lekce slouží pro zlepšení komunikativnosti u středně pokročilých jedinců, úroveň druhého stupně základních škol a středních škol.

300 Kč / 45 min.
Angličtina - A1 a A2

Konverzace pro úplné začátečníky, lekce probíhá v češtině a anglicky se učíme od úplných začátků (lehké konverzace, rozšiřování slovní zásoby a rychlé cvičení). Tato lekce slouží pro první stupeň základní školy a nebo pro každého kdo by s angličtinou chtěl začít a neví kde.

250 Kč / 45 min.
Matematika - 2. Stupeň zš

Lekce se budou odvíjet od potřeb žáka 2. Stupně základní školy. Budeme procvičovat konkrétní příklady a do podrobna si je rozebírat.

350 Kč / 45 min.
Matematika - 1. stupeň zš

300 Kč / 45 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Vojta N.

Vojta N.

Neověřená reference

Adam od října doučuje mého syna (10 let) angličtinu. Adam je na lekce vždy výborně připravený a lekce vede velice atraktivním a zajímavým způsobem- hodně se soustředí na rozšiřování slovní zásoby a zbavení se strachu mluvit. K tomu využívá spousty metod - interaktivní cvičení, poslechy.... Díky Adamovi syn ztratil strach a ostych mluvit a angličtina ho začala bavit. Adam nám pravidelně poskytuje zpětnou vazbu o tom, co právě dělají a jak to synovi jde. Z přístupu Adama jeho přípravy jsme nadšení. Stejně tak i syn.