Nina K.

Nina K.

Odpovídá do 12 hod., na 70% zpráv
70% 12 hod
Přijímá nové studenty

Nina K.

Přijímá nové studenty

Výuka ANGLIČTINY pro nejmenší děti 3-6 let, školáky, studenty i dospělé

Cena Od 480 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den,

Nabízím výuku a doučování ANGLIČTINY pro předškolní děti(4-7let), školáky, studenty a dospělé.

Angličtině se věnuji spoustu let. Tři roky jsem žila ve Velké Británii, kde jsem pracovala a studovala angličtinu. Mám více pokročilou úroveň angličtiny a vlastním mezinárodní zkoušku- certifikát FCE . Od r. 2017 vedu kurzy angličtiny pro děti ve věku 3-6 let, předškoláky, školáky, studenty a dospělé.

Výuka probíhá vždy na základě domluvy se studentem- formou probírání nové látky, opakování, procvičování či doučování všeho, co je třeba. Dětem pomáhám pochopit gramatiku skrz důkladné vysvětlení a procvičování na příkladech. Zaměřuji se na to, co je zrovna aktuální, např. příprava na písemky, zkoušení, s dospělými se zaměřuji na rozšíření slovní zásoby, procvičování gramatiky a konverzaci.

Děti 3-7let : Výuka probíhá hravou a zábavnou formou. Novou slovní zásobu se učíme skrz opakování slovíček, poslouchání jednoduchých anglických písniček. Opakujeme a procvičujeme již probranou látku skrze kartičky s obrázky, rozšiřujeme souvislosti, čteme si pohádkové knížky. Děti se na konci školního roku dokáží domluvit např.na letní dovolené.

Ceny za lekce:
Děti 3-6 let (výuka ve skupině od 2 - 4 dětí)
2 děti: 500 Kč / 60 min
3 děti: 600 Kč /60 min
4 děti: 750 Kč / 60 min

Školáci ZŠ: 250Kč/ 50 minut
Studenti SŠ : 350 /60 minut
Dospělí: 400Kč / 60 minut

V případě zájmu o bližší informace mi prosím napište.
Těším se na spolupráci,

Mgr. Nina Kulheimová

Typy lekcí

Standardní lekce

480 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Mini C.

Mini C.

Neověřená reference

Paní mgr. Nina Kulheimová vyučuje již téměř dva roky moji dceru v rámci mateřské školy angličtinu. Výuka probíhá velmi příjemnou cestou, která děti baví. Malí žáčci se tak i touto nenásilnou formou učí desítek slovíček a slovních spojení. Výborné zkušenosti mám i s letním příměstským táborem, který dceru bavil a čas jí utekl jako voda.

Hana L.

Hana L.

Neověřená reference

Děkuji paní Mgr.Špačkové za pomoc v přípravě na příjimací zkoušky na jazykovou školu mého syna.Během krátké doby byla schopna doplnit veškeré nedostatky v AJ a dopomohla tak synovi k výbornému umístění na 2.místě.Vždy ochotná,milá,výuku vede zábavnou formou. Kontakt rozhodně doporučuji.

Iveta H.

Iveta H.

Neověřená reference

Podle mého názoru je slečna Nina na správném místě. Doučování mi pomohlo. Je flexibilní, trpělivá, milá. Při vyuce si všímala co mi nejde a na to se pak dále zaměřovala.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Nina K.

I can have to

Dobrý den, Je možné spojení I can have to.... ?