Kamila Š.

Kamila Š.

Odpovídá do 11 hod., na 70% zpráv
70% 11 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kamila Š.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Francouzština s výukou na míru.

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Francouzštinu učím a doučuji od roku 2003, dále spolupracuji s firmou obchodující s Belgií, kde zajišťuji písemný i telefonický kontakt a tlumočím na jednáních. Vlastním mezinárodní certifikát. Ve Francii jsem žila 3 roky.
Baví mě připravovat a vést kurzy na míru dle potřeb, možností a schopností každého studenta. Je to pokaždé jiné, jelikož každý potřebuje určitý přístup. Francouzštinu učím jak osobně, kdy studenti dojíždějí ke mně nebo já k nim, ale i online po Skypu nebo Hangouts. Možnost intenzivních kurzů, přípravy na zkoušky, konverzace.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Francouzština

Zdarma / 55 min.
Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Ivča Z.

Ivča Z.

Neověřená reference

Paní Kamilu můžu jedině doporučit. Její hodiny v sobě mají opravdu vše - gramatiku, poslech, konverzaci, porozumění textu, ale hlavně neuvěřitelně milý a trpělivý přístup. Na každou na naší lekci se nesmírně těším, je pro mě velkým relaxem a zároveň velkou motivací posouvat se ve francouzštině dál a dál.

Barbora V.

Barbora V.

Neověřená reference

Hodiny francouzštiny s paní Šubrtovou mohu jedině doporučit. Paní Kamila je moc milá, ochotná a umí skvěle a zábavně vysvětlit látku. Lekce přizpůsobí dle vaši úrovně a preferencí. Hodiny absolvuji již cca 1,5 roku a na každou hodinu se těším. Zvlášť oceňuji časovou flexibilitu - nikdy není problém se domluvit na přesunu termínu či náhradě. Takže moc doporučuji a děkuji za super hodiny:)

Adéla K.

Adéla K.

Neověřená reference

Učitele francouzštiny jsem hledala většinou přes známé a osobní doporučení. Dostala jsem se ale do situace, kdy moje původní lektorka hodiny odřekla z důvody stáže, a musela jsem začít od začátku. Zkusila jsem web doucuji.eu, protože jsem chtěla českého lektora, ale pobývala jsem v zahraničí. Moc jsem nevěděla, co očekávat, ale s paní Kamilou jsme si našly skvělý rytmus. Trpělivě se mnou opakovala věci, které bylo potřeba upevnit, vracely jsme se k probíranému, protože jsem neměla čas se až tak moc intenzivně připravovat mimo hodiny. Hodiny mě moc bavily a domluva s paní Kamilou byla vždy výborná, flexibilní. A navíc je milá a empatická! Hodiny jsme měly online. Paní Kamilu vřele doporučuju!

Erika V.

Erika V.

Neověřená reference

Paní Kamila je naprosto úžasná. Pomohla mi zejména upevnit si gramatiku a pravidla výslovnosti. Výuka jako taková je však holistická, zábavná a na míru dostatečně náročná. Nejen, že mě hodiny francouzštiny nestresují, často se na ně vyloženě těším. Nemohu více doporučit!

Jiří B.

Jiří B.

Neověřená reference

Paní Kamila je profesionální lektorka, která má výborně připravené hodiny plné různých cvičení. Její lekce nejsou fádní a vždycky si z nich něco odnesu. Domluva o časových možnostech je naprosto bezproblémová. Mohu tedy za sebe jen doporučit dalším.