Tadeáš K.

Tadeáš K.

Odpovídá do 23 hod., na 89% zpráv
89% 23 hod
Přijímá nové studenty

Tadeáš K.

Přijímá nové studenty

Doučování cizích jazyků a předmětů až na středoškolské úrovni

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj! Hello! Bonjour! 🇨🇿🇬🇧🇫🇷

Jsem absolventem bilingvní, česko-francouzské sekce Gymnázia Jana Nerudy na Malé Straně, v srdci našeho hlavního města Prahy. V současnosti pak studuji na Amsterdamské univerzitě.

Se zkušeností zahraničního vysokoškolského studia v angličtině, semestrálního pobytu na střední škole v Kanadě, kde jsem pokračoval v kombinovaném rozvoji svých anglofonních i frankofonních schopností, a s četnými výměnami do francouzských regionů věřím, že ve Vás vzbudím lásku k oběma jazykům a uspíším překonání veškerých záludností řeči Shakespearovy i Molièrovy.

Jsem držitelem certifikátů CAE a IELTS na úrovni C2 a v loňském roce jsem úspěšně vykonal maturitní zkoušku z francouzského jazyka a literatury, rovnající se úrovni C1 dle CEFR.

Krom jazykové průpravy jsem připraven pomoci se škálou dalších předmětů na základoškolské i středoškolské úrovni, především pak s matematiku (jsem absolventem kurzu AP v pokročilé matematice), rodnou češtinou, politologií či chemií.

Doučování se věnuji nyní již několik let a vzhledem k následkům dlouhodobé distanční výuky bych rád využil svůj čas například na pomoc těm, kteří potřebují dohnat učivo z minulých ročníků, ale samozřejmě i každému, kdo jen touží posunout své znalosti zas o kousek dál.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.