Miroslav S.

Miroslav S.

Přijímá nové studenty

Miroslav S.

Přijímá nové studenty

Angličtina 145 kč / 20 min - Akce Doučuji.EU

Popis

2019 VZÁJEMNÝ VLIV AJ A NJ aneb proč žáci chybují? Hravé aktivity do výuky
angličtiny
2018 DOPLŇKOVÉ DIDAKTICKÉ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA
2012 TKT - TEACHING KNOWLEDGE TEST- UNIVERSITY OF CAMBRIDGE
2012 C1 EXPERT - CITY AND GUILDS
2008 FCE - FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH - UNIVERSITY OF CAMBRIDGE
2007 PET - PRELIMINARY ENGLISH TEST - UNIVERSITY OF CAMBRIDGE

******** Studium a práce ve Velké Británii - Brighton

Rychle vyhodnotím úroveň Vašich znalostí a poskytnu užitečná doporučení k procvičování slovní zásoby, gramatiky a mluveného projevu. K dispozici poskytuji mnoho užitečných zdrojů nashromážděných v posledních 10 letech svého působení. Jsem technicky velmi zdatný a pomohu Vám s využitím online technologie tak, abyste z této formy výuky mohli čerpat jen samé výhody.

Těším se na Vás.

Bc. Miroslav Švarc, BBA
www.******
http://www.******

Reference:
DO SKUPINOVÉHO KURZU (Mgr. Monika Špiclová, Ředitelka)....
....Lektorovaného Mirkem Švarcem jsem přišla před necelými dvěma roky s cílem domluvit se na dovolené, shlédnout zahraniční film v původním zněni, přečíst si anglicky psanou knihu a nepoužívat tlumočení na zahraniční konferenci ... Mirek je lektor, který velmi rychle a snadno zhodnotí úroveň, přizpůsobuje komunikaci i zadání jednotlivých cvičeni individuálním schopnostem a potřebám jednotlivců.... vždy jsem dostala potřebné vysvětleni a tam, kde mám rezervy, potřebného procvičovaní…Jednoznačně cítím, že investovaný čas i finanční prostředky jsou vynaloženy efektivně.

JE NEUVĚŘITELNĚ TRPĚLIVÝ .... (Mudr. Jiřina Kovaříková, Lékař)
Vyzdvihuji především profesionální přístup a maximální úsilí k naplnění společně stanovených cílů vzdělávání, proto hodiny jednoznačně doporučuji.

DÍKY UNIKÁTNÍM POSLECHOVÝM CVIČENÍM (Ing. Pavel Rejman, Design Engeneer)....
.. jsem se posunul na komunikativní úroveň, vyzdvihuji především skvělého lektora....výuka je zaměřena na praktické dovednosti - Hodně konverzace. Určitě doporučím všem známým...

VÝUKA JE SROZUMITELNÁ LEKTOR JE (Ing. Tomáš Kunc, Technik)...
...zábavný, angličtiny znalý, má velkou trpělivost, škoda, že je tak oblíbený, doufal jsem v jeho menší obsazenost dnes už bych se v cizí zemi bez problémů dokázal domluvit, pracovat a žít...