Lenka H.

Lenka H.

Odpovídá do 14 hod., na 100% zpráv
100% 14 hod
Přijímá nové studenty

Lenka H.

Přijímá nové studenty

Rozmluvím vás – trpělivě a zábavně

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:

Popis

Představte si, že na vás někdo promluví anglicky... v práci, na dovolené, mezi přáteli nebo kdekoli jinde. A vy dokážete reagovat! Rozumíte, odpovídáte, nebojíte se chyb. Prostě komunikujete anglicky.

Skvělý pocit, že?

Miluju, když můžu svým studentkám pomáhat tohoto cíle dosáhnout. Jsem největším fanouškem všech žen a dívek, které učím, a slavím každý jejich úspěch. Je krásné pozorovat, jak se mění z osob, které se bály promluvit, na ty, které mluví čím dál víc a posouvají se stále dopředu. Jsem vděčná, když se mnou sdílí svá malá i velká vítězství – třeba když přijedou z dovolené s tím, že to zvládly, povede se jim pracovní schůzka vedená v angličtině nebo například udělají jazykovou zkoušku.

Vím, jak těžké je naučit se cizí jazyk. Cítíte se nejistě, v hlavě máte myšlenku, kterou chcete říct, ale ať hledáte, jak hledáte, ta správná slova jsou v mozku zahrabaná tak hluboko, že je nenajdete. Anebo najdete, ale pozdě. A ještě navíc nevíte, který slovesný čas vlastně máte použít.

Zkoušíte to znovu a znovu, mezi prací, školou a dalšími aktivitami hledáte aspoň chvilku volného času, který angličtině můžete věnovat… Je to těžké, ale vy víte, že to chcete dokázat. A já věřím, že právě proto to dokážete.

A kdo jsem já?

Jsem zkušená a plně kvalifikovaná lektorka angličtiny. Učím ženy a dospívající dívky, ke každé přistupuji individuálně a sestavuji jí studijní plán i lekce přesně na míru. Mám zkušenosti také s přípravou na státní i profilovou maturitu a zkoušky B2 First (FCE) a C1 Advanced (CAE). Angličtinu vyučuji online přes platformu Zoom.

Angličtinu jsem vystudovala v Olomouci a mám za sebou několik dlouhodobých pracovní a studijních pobytů v anglicky mluvících zemích (Británie, Kanada). Složila jsem jazykovou zkoušku Certificate of Proficiency in English (CPE) s hodnocením A na nejvyšší úrovni C2 a neustále se vzdělávám jako odborník na angličtinu a výuku jazyků.

Můžu vám pomoct? Ozvěte se mi a zjistíme, jestli si sedneme.