Karolína V.

Karolína V.

Odpovídá do 18 hod., na 43% zpráv
43% 18 hod

Karolína V.

Angličtina,němčina,čeština a ZSV pro žáky a studenty s aktivním použitím metod rychlého,efektivního učení -možnost psychologického poradenství

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jsem studentka sexty tzn. 2. ročníku šestiletého jazykového gymnázia se zaměřením na angličtinu. Mám certifikát B2 (FCE) .Zároveň jsem dcera bývalé učitelky českého a německého jazyka.

Nejprve jsem absolvovala 2 roky soukromé výuky a jazykový tábor s ANJ. Byla jsem na krátkodobém pobytu v Anglii, jsem v kontaktu s rodilými mluvčími nejen ve škole, ale i v soukromí online. S doučováním mám zkušenosti. Jsem z učitelské rodiny, a tak znám vyučovací metody a dovedu je přizpůsobit potřebám žáků a studentů.

Ráda bych nejlépe svým vrstevníkům-studentům nebo mladším žákům pomohla se zdokonalením v angličtině . Mohu však pomoci i dospělým začátečníkům , věčným začátečníkům a mírně pokročilým nebo těm , kteří s AJ "zápasí" a potřebují ji v práci, při cestování aj.

Jako druhý cizí jazyk mám němčinu . Nadevše ji miluji a několikrát jsem se zúčastnila konverzačních soutěží v tomto jazyce - okresních i krajských kol ( nejlepší umístění druhé místo). Moje znalosti a dovednosti jsou cca na úrovni B1 (dle pravidelného testování na našem jazykovém gymnáziu).V případě zájmu mohu doučovat i tento jazyk .

Také mi jde a libě zní i naše mateřština -ČJ , se kterým mohu také pomoci - zejména různá i a y a další pravopisné jevy , případně i větné rozbory , nebo pokud potřebujete s někým zkonzultovat povinnou četbu a zrovna by ji měl Váš student stejnou jako já.

Jazyky mě celkově velmi baví a jdou mi- ve volném čase se věnuji na začátečnické úrovni také ještě francouzštině.

Jelikož mne v posledních letech zajímají i humanitní vědy - psychologie, sociologie aj. , mohu též nabídnout pomoc s občanskou výchovou nebo se ZSV - Základy společenských věd. Celkově bych si to představovala pod "povídáním" si s žákem nebo studentem - učení se přes sdělování svých názorů , samozřejmě i shrnutí potřebného , co bude potřebné k písemce aj.

Mohla bych nabídnout i psychologické , psychoterapeutické poradenství samozřejmě pouze s Vaším souhlasem a mým pevným slibem , že všechny problémy zůstanou jen mezi námi. Má pomoc je vhodná zejména pro malé děti a náctileté , kterým ve svém věku rozumím asi nejlépe. Jsem v kontaktu s psycholožkou , díky níž jsem překonala svůj strach z lidí - NE sociální fobii- a se kterou se nyní už jen občasně sejdu a "poklábosíme" o mém studijním zaměření nebo dalších krocích , které podnikám ,abych se ještě víc začlenila ve společnosti druhých a rozuměla jim. S tou bych mohla v začátcích mé pomoci lidem spolupracovat , takže se nebojte , že to dělám "načerno".

Nastudovala jsem si i techniky správného , rychlého a efektivního učení ,které mohu svým žákům a studentům předat dále.

V současné době mohu doučovat nebo konverzovat na společné téma jedině přes Skype - důvod: jsem dojíždějící , mám plno školních povinností ,své zájmy atd. a Skype je pro mě ta nejlepší možnost, jak to vše propojit s doučováním tady.

Po společné domluvě na čase se určitě můžeme scházet 1-2 krát měsíčně osobně-nejlepší možnost je pro mě nějaká kavárna , resp. jiné místo v Hradci Králové.

Preferuji výuku přes skype.