Adéla K.

Adéla K.

Odpovídá do 10 hod., na 43% zpráv
43% 10 hod
Zkušební lekce zdarma

Adéla K.

Zkušební lekce zdarma

Efektivní lekce angličtiny pro dospělé

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jako lektorka se angličtině věnuji čtyři roky. Mým primárním zaměřením jsou dospělí začátečníci a mírně pokročilí, kteří chtějí překonat strach z mluvení.

Hodiny jsou tedy vedeny tak, aby vás bavily, cítili jste se dobře a současně jste dělali citelné pokroky.

V rámci výuky se zaměřujeme na praktické dovednosti, které budete skutečně potřebovat a uplatňovat. Součástí výuky je simulace reálných situací, v nichž se naučíte používat angličtinu v konkrétních kontextech, například v pracovním prostředí, při vedení schůzek, při nákupu jízdenek na vlak nebo v restauraci.

Spolupráce je vedená tak, aby došlo k naplnění cílů a přání klienta. Součástí je pravidelná evaluace, vaše zpětná vazba a hodnocení posunu.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 45 min.
Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Kateřina G.

Kateřina G.

Neověřená reference

Adélu velice doporučuji! Díky ní jsem se v angličtině hodně posunula, a přestala jsem se bát mluvit. Hodiny přizpůsobuje mým potřebám a jsou vedeny profesionálně. Na každou hodinu má Adéla perfektní přípravu. Hodiny vede systematicky, tak aby se student posunul dále. Měla jsem i jiné lektory, ale až s ní se mi povedlo angličtinu vnímat daleko přirozeněji než s kýmkoliv jiným. Adéla umí člověka povzbudit. Za sebe mohu jen doporučit!

Karolína P.

Karolína P.

Neověřená reference

Doporučuji, v angličtině jsem se hodně posunula. Profesionální přístup, hodiny přizpůsobovala mým potřebám. Lekce byly dobře vedené, vždy věnované látce, kterou jsem potřebovala probrat.