Kateřina H.

Kateřina H.

Odpovídá do 7 hod., na 100% zpráv
100% 7 hod
Přijímá nové studenty

Kateřina H.

Přijímá nové studenty

skype němčina s Kateřinou:-)

  • 5/5 (Ohodnotili 4 studenti)
  • 12 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem akční máma dvou malých kluků, která nerada sedí doma, ráda přijímá nové výzvy, učí se novým věcem, zbožňuje trailový běh a němčinu!

Německý jazyk je již spoustu let mým koníčkem. Vystudovala jsem německou a nizozemskou filologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Během studia jsem absolvovala stipendijní pobyty v zahraničí. Mám zkušenosti se skupinovou i individuální výukou. Téměř 5 let jsem pracovala v každodenním kontaktu s německými zákazníky. Během rodičovské dovolené jsem získala na Masarykově Univerzitě v Brně pedagogickou způsobilost a rozhodla jsem se naplno věnovat tomu, co mě baví a naplňuje. Svůj entuziasmus se snažím v hodinách předat i studentům. Mé hodiny jsou především konverzační, zaměřené na praktický a živý jazyk. Ráda přináším do svých lekcí poznatky, které v učebnici jen tak nenajdete (například výrazy hovorové němčiny, idiomy). Velký důraz kladu na výslovnost, protože ta při osvojování jazyka hraje významnou roli. Ačkoliv nežiji v německy mluvící zemi, jsem od rána do večera obklopena německým jazykem a neustále se i já jako lektorka vzdělávám. Ve většině případů nepracuji s žádnou učebnicí, materiály hledám nebo připravuji a vytvářím sama na míru podle přání, zájmů a potřeb studenta.

Cena: 400/45 min

Výuku nabízím online (většinou skype nebo google meet). Při dlouhodobější spolupráci nabízím možnost zvýhodněných balíčků.



Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 45 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Kristýna M.

Kristýna M.

8 odučených lekcí

S Katkou se učím už cca rok a nemůžu si lekce vynachválit. :-) Ať si vymyslím jakoukoli hloupost (moje nekonečné dotazy na slovíčka o koních :-D), tak mi Katka všechno najde, vysvětlí a lekce jsou prostě zábavné. Člověk ani nevnímá, že se učí. Můžu Katku jedině doporučit!

Odpověď doučovatele:

Děkuju, to mě moc těší :-)

Petr K.

Petr K.

1 odučená lekce

Katku můžu jedině doporučit. Její odbornost a přátelský přístup vytvářejí příjemné učební prostředí. Každá hodina se nese ve velmi pohodové atmosféře. :) Lze probírat vše, překládat společně knížku, youtube video, nebo třeba poslat zajímavosti z cest. S její pomocí jsem zlepšil svoje jazykové dovednosti a cítím se pohodlněji při komunikaci. Vřele doporučuji!

Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

Lekce s Kačkou mám několik měsíců a mohu říct, že studium s ní je naprosto vynikající! Na každou hodinu se strašně moc těším. Během lekcí nemám pocit, že se učím, ale spíš mi to připadá jako super zábava a odreagování! :-) Kačka má v němčině úžasné znalosti, orientuje se i v hovorovém jazyce, což se v běžném životě určitě vyplatí. Pozitivní referenci mnoha lektorům cizího jazyka nedávám, protože jsem sama lektorkou jazyků, tudíž jsem trochu náročnější. Jen němčinářů jsem vystřídala celou řadu, ale Kačka je určitě poslední a jen pár řádků ani nedokáže vyjádřit, jak skvěle se při lekcích cítím a co vše jsem se za těch pár měsíců hravou a konverzační formou naučila. Pokud si nejste jistí, neváhejte! Je to opravdu super! Všem vřele doporučuji! :-)

Odpověď doučovatele:

Moc děkuji za krásnou referenci! Naše společné lekce si taky velmi užívám! :)

Petra K.

Petra K.

Neověřená reference

Katerina mi pomohla s vyslovnostmi nemeckych nazvu a jmen pro audioknihu. Vse mi skvele vysvetlila a odpovidala okamzite. Byla to moc prijemna spoluprace. Doporucuji.

Odpověď doučovatele:

Dekuji za milou recenzi, kdykoliv zase rada pomohu:)

Tereza D.

Tereza D.

Neověřená reference

Kačku jednoznačně doporučuji, učí mě němčinu již rok a půl, na lekci se vždy těším. Pozoruji progres i přes to, že samostatně se studiu příliš nevěnuji - bez Kačky mě to tolik nebaví :). Lekce jsou velmi individuálně zaměřené, což velmi oceňuji. Konečně se zbavuji titulu "věčný začátečník":).