Barbora V.

Barbora V.

Odpovídá do 5 hod., na 17% zpráv
17% 5 hod

Barbora V.

Individuální doučování angličtiny přes Skype

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Milí studenti,

moje jméno je Barbora a mým největším koníčkem je angličtina. Mám ji ráda už od malička, kdy mi maminka zpívala Head, Shoulders, Knees and Toes (tu určitě všichni znáte).

S angličtinou jsem za svůj život přišla do styku mnohokrát - absolvovala jsem anglické kurzy ve Velké Británii a na Maltě, studovala na gymnáziu se zaměřením na anglický jazyk, rok jsem žila v anglickém Brightonu a angličtinu od roku 2018 studuji na vysoké škole. V letech 2018-2019 jsem na základní škole vyučovala anglickému jazyku děti v rozmezí 9-15 let. Mám zkušenosti v doučování dospělých jak individuálně, tak ve skupinách.
Jsem od roku 2015 držitelkou certifikátu CAE, tedy C1. Moje komunikační dovednost je C2.

Naučit se cizí jazyk není lehké - a taky by to lehké být nemělo. Je to ohromná dřina a je to o neustálém překonávání sebe sama. Největší odměnou Vám ale budou chvíle, kdy překvapíte sami sebe s tím, kolik toho už víte a jak daleko jste se posunuli. Otevřou se Vám tím nové dveře a taky získáte nová přátelství.

Pomoci Vám můžu s čímkoliv, ať už se jedná o gramatiku, konverzaci, výslovnost apod. Učení mi dělá radost a jde mi o to, abyste se jazyk nejen naučili, ale aby vás hlavně BAVILO jej používat! :-)