Aneta K.

Aneta K.

Odpovídá do 23 hod., na 70% zpráv
70% 23 hod

Aneta K.

Vysvětlim, naučim, rozmluvim, procvičim a posunu Vás v Angličtině tak, že konečně ztratíte ostych a strach mluvit a nic Vás nepřekvapí.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Anglicky mluvím denně (jsem provdaná za Brita a hovoříme pouze anglicky a vychováváme dcerku hovořící AJ i CZ), používám jazyk ve své práci, procestovala jsem svět a mám několikaletou zkušenost s doučováním studentů, doktorů, manažerů i nevidomých studentů.
Můj profil: 37 let, VŠ vzdělání (inženýrka Ekonomie), několikaleté manažerské a ředitelské pozice, současně na mateřské dovolené, kde jsem se rozhodla pomáhat druhým s Angličtinou, která je pro mne všechno.
Nabízím soukromé lekce angličtiny pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé, kteří potřebují procvičit mluvené slovo, dopilovat gramatiku, být si jisti v základní konverzaci a hlavně se zbavit ostychu a strachu při mluvení. Lekce jsou stavěny individuálně dle potřeby každého studenta.
Při první konzultaci probereme Vaši představu, potřeby a priority, Vaše dosavadní znalosti a kam se chcete posunout. Nabízím výuku online ve všední dny i víkend.
Pište nebo volejte pro smluvení první konzultace. Budu se těšit na společné hodiny!