Michaela T.

Bc. Michaela T.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Michaela T.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování českého jazyka pro ZŠ a SŠ, češtiny pro cizince (všechny úrovně) a humanitních předmětů

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Hledáte lektora, který vám přizpůsobí výuku na míru, bude uplatňovat moderní výukové metody a vycházet z vašich konkrétních požadavků a představ? Možná jste ho právě našli!

Dobrý den, jsem absolventkou bakalářského programu Pedagogika na FF UK a v současnosti pokračuji ve stejnojmenném navazujícím magisterském programu.

Mám bohaté zkušenosti s online i prezenční výukou žáků prvního i druhého stupně ZŠ, SŠ i dospělých. Vedu kurzy připravující žáky na přijímací zkoušky z českého jazyka (CERMAT testy). Působím také jako lektorka češtiny pro cizince a ráda s vámi budu zdokonalovat váš verbální i psaný projev! Doučovací i výukové lekce modifikuji vašim požadavkům. Ve výuce uplatňuji moderní výukové metody, díky kterým rozvíjíte všechny složky jazyka (mluvení, čtení, psaní, porozumění). Ráda vám budu nápomocna i s výukou humanitních předmětů/s psaním seminárních prací.

Úvodní hodina je zdarma. V současnosti doučuji pouze online. Přizpůsobím se vašim potřebám a požadavkům.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat! Budu se těšit na výuku.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Váháte, zdali budu pro vás tou pravou lektorkou? Nabízím zkušební lekci zdarma, ve které si ujasníme vaše požadavky a představy o výuce!

Zdarma / 45 min.
Standartní lekce

Výuka češtiny pro cizince (60 min./400Kč) Výuka/doučování ČJ (60 min./350Kč) Seminární práce, doučování humanitních předmětů (dle domluvy - bližších specifik)

350 Kč / 60 min.