Nikol M.

Nikol M.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod

Nikol M.

Angličtina a francouzština s Nikol aneb kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem :-)

Preferované časy: dopoledne, po obědě

Popis

Bonjour! Hello!

Rádi byste se seznámili s novým jazykem, připravili se na zkoušku nebo prohloubili své dosavadní znalosti? Hledáte lektora, který se snaží být spíše vaším průvodcem než mentorem? Preferujete někoho, kdo bude připravovat hodiny dle vašich individuálních potřeb a požadavků, někoho kdo bere výuku vážně, ale s humorem?
Budu ráda, pokud vás budu moci doprovodit na vaší cestě k lepší jazykové dovednosti, ať už se jedná o schopnost konverzace nebo zlepšení psaného projevu pro efektivnější obchodní korespondenci.
Jsem studentkou doktorského studia na Masarykově Univerzitě, obor francouzský jazyk a literatura, studovala jsem na Jihočeské Univerzitě obor Francouzský a Anglický jazyk, z toho dva semestry jsem strávila v Dijonu na Université de Bourgogne. Jsem také dvojnásobnou matkou a velkou milovnicí kultury, literatury, jídla a zahradničení. Pracovala jsem 2 roky jako lektorka anglického jazyka v jazykové škole, momentálně působím ve Francouzské Alianci. Výuka jazyků pro mě představuje v podstatě celoživotní náplň, protože mi jejich znalost umožňuje hlouběji pochopit, to čím žiji (knihy v originále, hudba atd.) a zároveň mě naplňuje tuto možnost nabízet i svým studentům. Učení mě zkrátka nesmírně baví a není nic krásnějšího než vidět v očích mých studentů radost a hrdost ze svých úspěchů...

Začínáme úvodní lekcí, která je spíše seznamovací, trvá 30 minut a je ZDARMA. Toto setkání má za cíl:
- vzájemné poznání (myslím, že je důležité, aby vám lektor byl sympatický, měli jste v něj důvěru a dobře se vám s ním komunikovalo)
- zhodnocení vaší jazykové úrovně
- vyjasnění si vašich cílů, požadavků a preferencí
- domluvení se na metodice a celkovém průběhu lekcí (jsou to vaše lekce a budu se maximálně snažit, aby vám seděly na míru)

Před domluvenou lekcí vám poskytnu veškeré materiály se kterými budeme pracovat. Během lekce vypisuji důležitá či zajímavá slovíčka, věty a fráze se kterými jsme se setkali během hodiny. Na konci hodiny jako BONUS obdržíte ucelený přehled gramatiky a slovní zásoby, popřípadě reálií, se kterým můžete nadále pracovat. V daném shrnutí se snažím písemnou formou poskytnout zpětnou vazbu (ať už upozorním na problémovou výslovnost či systémové chyby nebo naopak vyzdvihnu posun ve vašem vývoji). Jedním dechem dodávám, že chyba je přirozená a žádoucí, je znakem, že se daný člověk učí. Je pro mě velmi důležité, aby se studenti cítili komfortně a nebáli se případných chyb. Učení se jazyků je sice někdy dřina, ale odměna je k nezaplacení.

Pro studenty vytvářím i platformu, kde mohou najít různá online cvičení, podcasty, knihy, hudbu apod. k dalšímu procvičování a seznamování se s cílovým jazykem, ale především pro zábavu a relaxaci.

Úvodní lekce je ZDARMA
Lekce 45 minut 300-350 Kč
Lekce 60 minut 400-450 Kč

Při skupinových kurzech nabízím zvýhodněnou cenu dle velikosti skupiny (max. 4 osoby).


Těším se na naše společné hodiny. Jazyků není nikdy dost.

Nikol