Eliška L.

Eliška L.

Odpovídá do 2 hod., na 78% zpráv
78% 2 hod
Přijímá nové studenty

Eliška L.

Přijímá nové studenty

Hodiny angličtiny hravě a efektivně

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Krásný den, nabízím doučování anglického jazyka, hodiny konverzace, nebo kombinaci obojího.

Hodiny vždy připravuji na míru každému klientovi tak, abychom dosáhli cíle, kvůli kterému jste se pro hodiny rozhodli:) Hodiny se nesou v praktickém, ale efektivním a systematickém duchu:)

Mám vystudovanou ekonomickou fakultu, nicméně AJ jsem se naučila a především si jí zdokonalila při svých studijních a pracovních pobytech v zahraničí. Téměř rok jsem pracovala a žila v USA, studovala ve Španělsku a účastnila se mnoha studijních projektů v celé EU.

Nabízím 10 + 1 lekcí zdarma.
30 minut zdarma na vyzkoušení.
A jsem Vám vždy ochotna pomoci i mimo hodinu zdarma:)

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 45 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Gabriela K.

Gabriela K.

Neověřená reference

Angličtinu s Eliškou určitě doporučuji. Protože ráda cestují a potřebuji se domluvit v zahraničí, jde mi především o konverzaci, Výborné je, že si můžu dopředu sama říct jaká témata nebo situace mě zajímají. Velmi oceňuji možnost komunikace online a taky domluvu na určitou dobu.

Kateřina S.

Kateřina S.

Neověřená reference

Máme v plánu s manželem cestovat, proto jsem si u Elišky objednala hodiny angličtiny. Jazyk byl jedinou překážkou, která mě brzdila v mém snu. Musím říci, že hned po první hodině jsem získala jistotu. Teď už se nebudu stydět v zahraničí otevřít pusu! Elišku doporučuji všem, kteří si nejsou svou angličtinou jistí!

Radomír K.

Radomír K.

Neověřená reference

Elišku mohu jako lektorku jen doporučit. Hodiny jsou záživné ale věcné. Vyhýbá se zbytečnostem a snaží se mi vštípit opravdu to, co budu potřebovat. Polovinu lekce si vždy povídáme, ale jelikož jsme se pro lekce rozhodl z pracovních důvodů, snaží se volit businessová témata tak, abych pochytil i nějaká nová slovíčka:). Děkuji a doporučuji:))

Aneta M.

Aneta M.

Neověřená reference

Eliška je velmi energická a pozitivně naladění vyučující, takže hodiny s ní mě velmi baví. Potřebovala jsem hlavně rozmluvit a díky konverzacím s Eliškou jsem získala sebevědomí začít mluvit. Určitě moc doporučuji hodiny konverzace s ní!

Fotky a certifikáty