Radim K.

Radim K.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Radim K.

Přijímá nové studenty

Doučování anglického a ruského jazyka

Cena Od 300 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Radim a je mi 23 let.
Nabízím doučování anglického jazyka všech ročníků ZŠ i SŠ. Klidně se můžeme domluvit pouze na konverzace, pokud se chceš více rozmluvit. Jsem přátelský a laskavý, vše si společně vysvětlíme a určitě všechny časy a slovíčka zvládneme.
Mohu též nabídnout doučování ruského jazyka na základní úrovni.
Nyní studuji na vysoké škole v Olomouci navazující magisterské studium.
Bakalářský titul jsem získal z oboru anglická filologie a historické vědy.
Ruštinu jsem se učil sedm let, maturoval jsem z ní, proto ti dokážu krásně vysvětlit ruskou abecedu, výslovnost a základní gramatiku.
Určitě tě též zajímá cena mého doučování, za 45 minut lekci je 250 korun, pokud bys chtěl delší 60 minutovou, bude se jednat o 300 korun.
Doučování může probíhat osobně v Olomouci od pondělí do čtvrtka a další dny v České Třebové, nebo kdykoliv online. Určitě se neboj napsat, nalezneme vhodný termín.
Moc se těším na naši spolupráci.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkusíme si projít pár věcí z angličtiny nebo ruštiny podle Tvého požadavku a uvidíme jak nám to půjde :)

150 Kč / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Adam V.

Adam V.

Neověřená reference

Radim je spolehlivý, trpěliví a fajn doučovatel, on sám mě doučoval Ruský jazyk a říkám narovinu, že nebýt jeho, tak bych propadl z ruštiny, naučil mě od samotných začátku: azbuku, číst, psát, skloňovat, atd... Doručovací hodiny byli vždy i za jakýchkoliv podmínek, kdybych měl kohokoliv doporučit na doučování čehokoli, tak bych se hned obracel na Radima.

Vojtech P.

Vojtech P.

Neověřená reference

Tento velice šikovný učitel mě překvapil svoji ochotou a snahou něco naučit. Byl jsem velmi spojen a myslím že je to dobrý člověk i učitel. 😄

Sammi C.

Sammi C.

Neověřená reference

Radim je skvělý a milý kluk, Dokáže v hodně situacích člověku pomoct. Nesnaží se ze sebe dělat někoho kdo není a to na něm miluji. Věnuje se nejvíce škole a kamarádům, Doučoval už pár studentů kteří ho poprosili jestli jim nepomůže s ruským jazykem a všichni byli spokojeni, Takže věřím že bude skvělý doučovatel.😁❤️