Pavlina M. Ověřená identita

Pavlina M.

Odpovídá do 2 hod., na 90% zpráv
90% 2 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Pavlina M.

Přijímá nové studenty

Naučím tě zvládat angličtinu! :)

Cena Od 300 Kč
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Angličtinu miluji. Studovala jsem ji jako pomaturitní studium na jazykové škole, žila jsem několik měsíců v Anglii a mám Cambridge English certifikát.
Ráda vás provedu angličtinou od úplných základů až po pokročilejší úrovně. Pokud potřebujete vysvětlit něco, co vám dělá problém, jsem tu pro vás.
Ve své výuce se snažím obsáhnout vše. Tedy teorii, procvičování, konverzaci i poslech. Vše je ale o domluvě, aby to vyhovovalo oběma stranám. Má výuka probíhá v přátelském duchu. Studenta beru jako sobě rovného. Naplňuje mě, že mohu někomu předávat své vědomosti a že se druhý díky tomu někam posune. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Ivana K.

Ivana K.

Neověřená reference

Pavlína je moc fajn lektorka, na každou lekci konverzace má připravený program, nechává mi prostor, abych i já se snažila mluvit. Když nevím, pomůže mi, opraví mě. Jsem s průběhem konverzace spokojená. Přestože jsem začátečník v AJ, po každé konverzaci s Pavlínou mám dobrý pocit z dobře odvedené práce. Pavlína je velmi empatická a pohodová, moc doporučuji. Ivana Králíčková, Brno

Katerina K.

Katerina K.

Neověřená reference

Angličtina s Pavlínou mého 10letého syna velmi baví. Na lekci se vždy strašně těší. Mám z toho velkou radost. Lekce jsou pestré, zábavné a vždy jiné. Pavlína je vstřícná a skvěle se s ní komunikuje. Také se dokáže přizpůsobit Vašim požadavkům, což je super. Určitě doporučuji!👍🏻🙂