Karolína M. Ověřená identita

Karolína M.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Karolína M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Online kurzy japonštiny a dalších jazyků, včetně reálií. Zápasíš s francouzskou výslovností/britským přízvukem? Potřebuješ efektivní přípravu na JLPT?

Cena Od 400 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Zápasíš s francouzskou výslovností/britským přízvukem? Potřebuješ efektivní přípravu na JLPT 5-1? Nevíš, co si počít s kandži? Chceš poznat jazyk do hloubky?
Pomůžu ti!

Studovala jsem anglistiku na FF UK, a tam jsem se zúčastnila různých mezinárodních projektů, například fonologického výzkumu přízvuků welšské angličtiny, a také získala zkoušku z francouzštiny. Z japonštiny mám nejvyšší stupeň mezinárodní zkoušky JLPT N1, a v Japonsku jsem půl roku pracovala v místním hotelu. Nyní se orientuji speciálně na japonské kandži (výzkumu místních zvláštností) a také japonskou kulturu a historii ve vztahu k současnosti. Nabízím rovněž překlady a tlumočení z/do japonštiny. Rok jsem učila na několika jazykových školách v Praze (Bohemia, Linda, Polyglot) - vedla jsem skupinové i individuální kurzy, dětí i seniorů, a pomaturitní pro TEIC. Další rok jsem věnovala soukromým kurzům japonštiny (příprava na JLPT i 漢検), angličtiny a češtiny pro cizince online. Na tuto výuku jsem loni po dvouleté pauze opět navázala, a mám spoustu spokojených studentů ve výše zmíněných jazycích, včetně francouzštiny.

Fonologie, etymologie a lingvistika obecně jsou mou celoživotní vášní, a ráda své poznatky aplikuji ve výukové praxi. Pomůžu ti objevovat mnohé tajné souvislosti a triky, které jazyk skrývá, jak studentům, tak nejčastěji i rodilým mluvčím, a které tobě, jakožto studentovi, velice usnadní jeho osvojení. Pokusím se v tobě probudit zájem i smysl pro jazyk. Rychle a efektivně tě také naučím správnou výslovnost. Když budeš chtít, můžeš se mnou zároveň objevovat kulturu, literaturu, historii a další reálie Velké Británie, Japonska, Francie nebo Česka, kterým se také věnuji. Jsem zároveň průvodce v cestovním ruchu. Výuku samozřejmě vždy přizpůsobím požadavkům. Pomáhám s přípravou na JLPT N5-N1. (Disponuji také originálními učebnicemi a sbírkami JLPT testů.)

I can teach also in English. J'enseigne aussi en français. 日本語でのチェコ語講座/クラスも可能。

Můžete psát i přímo na: moravcovakar seznam.cz

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
japonština

400 Kč / 60 min.
angličtina

400 Kč / 60 min.
francouzština

400 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Marek B.

Marek B.

Neověřená reference

S Karolínou mám lekce již cca půl roku a můžu její lekce jen doporučit. Nejen, že se vždy snaží vše pěkně vysvětlit, ale klade důraz i na opakování toho, co jsme již v minulých lekcích brali. Dále se snaží vyhovět studijním požadavkům na 100% a nabídnout program na míru. Určitě u ní s Japonštinou plánuji pokračovat i do budoucna!

Fotky a certifikáty