Denisa P. Ověřená identita

Denisa P.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Denisa P.

Přijímá nové studenty

Online lekce španělštiny na míru - konverzace

  • Doučuje také online
  • Od  750 Kč
Cena Od 750 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Věnuji se individuální a skupinové ONLINE VÝUCE ŠPANĚLŠTINY se zaměřením na KONVERZACI. Nabízím efektivně vedené online lekce pro děti i dospělé, díky kterým se každý naučí mluvit španělsky! VHODNÉ I PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY!

V ceně za výuku jsou STUDIJNÍ MATERIÁLY na online vzdělávací platformě QUIZLET a HLASOVÉ ZPRÁVY přes aplikaci WHATSAPP mezi lekcemi.

Lekce koncipuji tak, abys své získané znalosti ve španělštině mohl/a prakticky využít. Zároveň je optimálně tvořím na základě tvých potřeb.

NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT?
Na dynamicky vedené lekce španělštiny, ve kterých se nebudeš nudit, protože budeme mluvit, mluvit a zase mluvit španělsky.

V ČEM JSOU MÉ LEKCE SPECIFICKÉ? JAK KONVERZACE PROBÍHAJÍ?

Konverzace vedu v přátelském, podporujícím duchu, aby sis prolomil/a komunikační bariéry a nebál/a ses mluvit a improvizovat, i když děláš chyby. Lekce tvořím na míru každému studentovi. Každý člověk je jedinečný, stejně jako jeho život. Má různé potřeby, zájmy, úhly pohledu na svět a dění kolem sebe, osobní zkušenosti...všechny tyto aspekty jsou pro mě důležité při vytváření a vedení konverzace. 

Můžeme společně vybrat témata, o kterých se rád/a bavíš, která tě zajímají nebo si budeme spontánně povídat jako v běžném životě. Přirozeně si tak navýšíš svou kapacitu nových slov a frází a budeš si rozvíjet své komunikační dovednosti ve španělštině.

JAKÉ VÝUKOVÉ METODY A NÁSTROJE POUŽÍVÁM?

• INOVATIVNÍ KOMUNIKATIVNÍ METODY umožňující studentům si přirozeně zautomatizovat nové fráze, slovíčka, gramatiku i hovorové výrazy.

• KONVERZAČNÍ TÉMATA VE FORMĚ DIALOGŮ, jenž simulují reálné situace.

• AUDIONAHRÁVKY RODILÝCH MLUVČÍCH pro porozumění poslechu.

• HLASOVÉ ZPRÁVY PŘES APLIKACI WHATSAPP, jenž umožňují studentům trénovat poslech a vyjadřování ve španělštině i mezi lekcemi.

• QUIZLET - VZDĚLÁVACÍ ONLINE PLATFORMU, na které mají studenti po každé lekci k dispozici studijní materiál na míru - nová slovíčka a fráze na elektronických kartičkách i s poslechem. Funguje i jako mobilní aplikace.

6 DŮVODŮ PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ MĚ:

LEKCE NA MÍRU
Každou lekci tvořím podle individuálních potřeb studentů. Mé návrhy na obsah lekcí s nimi vždy konzultuji a respektuji jejich konkrétní požadavky. V hodinách mluvím i česky nebo jen španělsky, podle přání.

LEKTORSKÁ PRAXE
Mám bohaté zkušenosti s výukou španělského jazyka. Pracovala jsem jako lektorka španělštiny v jazykových školách a ve firmách. Také jsem poskytovala soukromé lekce. Nyní se věnuji online výuce španělštiny.

ODBORNÁ KVALIFIKACE
Jsem držitelkou certifikátu Státní jazyková zkouška všeobecná ze španělského jazyka úroveň C1. Získala jsem vysokoškolské vzdělání v oboru Španělština ve sféře podnikání na katedře romanistiky na Filozofické fakultě v Ostravě.

ZKUŠENOSTI ZE ŠPANĚLSKA
Mám za sebou mnohaletý pobyt ve Španělsku. Studovala jsem na Univerzitě v Málaze. Dlouhodobě jsem žila a pracovala na Kanárských ostrovech, na Tenerife. Dále jsem pracovně pobývala v Katalánsku a na Mallorce.

ČASOVÁ FLEXIBILITA
Přizpůsobím se časovým možnostem studentů. Výuka je možná i o víkendech. Po vzájemné domluvě je možné lekci přesunout na jiný den mimo předem dohodnutý čas výuky.

LEKTORSKÉ DOVEDNOSTI
Práci lektorky španělštiny dělám moc ráda. Jsem trpělivá, empatická a přátelská. Lekce vedu s důrazem na schopnost umět porozumět a zareagovat v reálných situacích běžného života. Studenty motivuji k odstranění bariér při komunikaci ve španělštině.

Typy lekcí

Standardní lekce

750 Kč / 60 min.