Patrik P. Ověřená identita

Patrik P.

Odpovídá do 1 hod., na 70% zpráv
70% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Patrik P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Moderní programování v C/C++, Python, JavaScript a PHP

  • 3,5/5 (Ohodnotili 3 studenti)
  • 31 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  100 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 100 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! Jsem student informatiky s tříletou praxí v programování. Mezi jazyky, které doučuji patří C/C++, Python, JavaScript nebo PHP. Samozřejmostí je také vše co k tomu patří(databáze, GUI, různé knihovny, git..). Momentálně pracuji jako vývojář pro společnost, kde pomáhám vyvíjet software pro sledovací zařízení a vojenské radary. Naše hodiny budou strukturované a přizpůsobené vašim potřebám. Doučuji od začátečníků, po pokročilé.

Typy lekcí

Zkušební lekce

V této krátké 20ti minutové zkušební lekci se seznámíme, zjistíme úroveň znalostí a ušijeme efektivní studijní program na míru.

Zdarma / 20 min.
Lekce pro začátečníky

Nabízím strukturovaný kurz programování pro začátečníky, zaměřený na základní koncepty a praktické dovednosti potřebné pro začátek kariéry v programování.

200 Kč / 60 min.
Vypracování materiálů/úkolů

Nabízím také vypracování materiálů nebo úkolů. Rád vám pomohu s přípravou na maturitu, vypracováním maturitních otázek nebo různých projektů. Cena je stanovena individuálně podle náročnosti zadání a je po domluvě. K tomu samozřejmě patří jedna lekce, během které se podíváme na výslednou práci a probereme ji společně.

100 Kč / 60 min.
Lekce pro pokročilé

Pro ty, kteří hledají hlubší porozumění a pokročilejší techniky, nabízím intenzivní kurz programování. Tato pokročilá lekce je určena pro studenty s předchozími znalostmi a zahrnuje náročnější materiály a individuální mentoring.

300 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Bibiána P.

Bibiána P.

1 odučená lekce

Pán Prymula mi vypracoval ukol do matematiky. Peniaze chcel dopredu, avšak celý úkol bol zle spravený a ja som si musela hľadať nového doučovatela. Dohodli sme sa, že mi polovicu peňazí vráti, avšak bezúspešne.