Ester P.

Mgr. Ester P.

Odpovídá do 6 hod., na 20% zpráv
20% 6 hod

Ester P.

Profesionální doučování matematiky

Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Dobrý den, jsem učitelkou matematiky na osmiletém mezinárodním gymnáziu v Ostravě.

Nabízím procvičování učiva, přípravu na přijímací zkoušky nebo maturitu.

Studenti často mají z matematiky strach, proto svým studentům, kromě matematických znalostí, nabízím trpělivý přístup a bezpečné prostředí, ve kterém mohou odložit stres z toho, že něčemu nerozumí.
Každý má potenciál se učit, rozvíjet a zlepšovat a já mám radost, když vidím, že studentům začíná "svítat" a matematika je přestává děsit.

S doučováním matematiky jsem začínala již v prvních ročnících gymnázia. Individuální práce se žáky/studenty za ta léta mnoho dobrých výsledků v podobě zlepšených známek, zvládnutých přijímacích zkoušek a maturit a často také právě zbavení se onoho zmíněného strachu z matematiky - viz některé reference mých studentů.

REFERENCE mých studentů

Katka:
Na Wigymu jsem byla přesvědčená, že jsem dyskalkulik a do konce života budu počítat na prstech, známky z matiky tomu odpovídaly. Pak mě začala doučovat Ester a z fobie z počítání se stala zábava. Vše dokázala jednoduše vysvětlit, pozitivně a srozumitelně. O pár let později jsem manažerka celosvětové značky a čísla jsou můj denní chleba.

Barča:
Potřebovala jsem od Ester doučování matematiky, byla jsem ve 3. ročníku na vyšším gymnáziu. Ester je úžasná doučovatelka SŠ matematiky, díky ní jsem pochopila i to, co se mi zdálo nemožné. Vysvětlovala odborně, v klidu, když jsem něčemu nerozuměla, tak mi to hned podrobněji vysvětlila, dávala mi i příklady na procvičení. Byla jsem maximálně spokojená, po hodině s Ester jsem vždy dostala výbornou známku z testu.

Linda a Honza:
Slečna Ester nás připravovala na státní maturitní zkoušku. Během půl roku s námi prošla veškerou probranou látku ze střední odborné školy. Při doučování byla vždy trpělivá a snažila se látku vysvětlit tak, abychom jí dostatečně pochopili. U obtížné látky jí nedělalo problém vysvětlit nám jí i vícekrát. Díky Ester jsme oba úspěšně absolvovali maturitní zkoušku na první pokus.