Tomáš Z.

Tomáš Z.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+

Tomáš Z.

Matematika s Tomášem

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Milý návštěvníku, vítejte na mém profilu!

Co nabízím?
Nabízím profesionálně vedené vysoce efektivní lekce v přátelské atmosféře šité na míru konkrétnímu jednotlivci. Své studenty běžně připravuji na CERMATovské testy, SCIO testy, průběžné prověrky a zkoušky. Doučování může probíhat jak jednorázově tak i pravidelně. Rovněž se můžeme domluvit na skupinových lekcích pro 2 až 3 osoby. Mimo studentů, kteří skutečně potřebují pomoc, vyučuji matematice i děti, které chtějí rozvíjet svůj potenciál mimo hranice školské matematiky.

Kde doučuji?
Doučuji výhradně ve své, pro výuku uzpůsobené, pracovně na adrese Makedonská 8, 190 00 Praha 9-Střížkov.

Kdo jsem a čím se zabývám?
Od roku 2012 studuji na MFF - UK didaktiku matematiky a fyziky (od září 2017 doktorské studium v programu Obecné otázky matematiky). Od roku 2012 do roku 2016 jsem se jako autor spolupodílel na rozvoji online sbírky úloh reseneulohy.cz v sekcích matematická analýza a lineární algebra. Od října 2015 vyučuji matematiku na gymnáziu Voděradská. Ve školním roce 2017/2018 jsem působil jako autor testů a lektor přípravných kurzů k jednotné přijímací zkoušce na gymnázia a čtyřleté studijní obory pro společnost ToDáš! Od jara do léta 2014 jsem pracoval jako hodnotitel a ověřený hodnotitel otevřených otázek v šetření přírodovědné gramotnosti žáků pro Českou školní inspekci. V tomto akademickém roce (2018/2019) vyučuji na MFF - UK Matematický proseminář (předmět, jehož cílem je revidovat nosné poznatky střední školy a prohloubit je vysokoškolským směrem). Pravidelně vystupuji na akcích pro učitele matematiky za účelem propagace výuky s důrazem na porozumění, aktivní zapojení žáků a využití zpětné vazby. Individuální lekce matematiky mě živí prakticky od doby, kdy jsem vyřešil svou první kvadratickou rovnici. Jsem autor webu hlasujemevmatematice.cz

Další informace o mně naleznete na mých webových stránkách www.******

Ve výuce matematiky se řídím slovy svého didaktického vzoru...

"Lze zapomenou fakta, avšak porozumění zapomenout nelze."

– Eric Mazur

Reference (18)

+ Přidat referenci
Gabriela S.

Gabriela S.

Neověřená reference

Pan učitel Tomáš je jedním slovem skvělý! Dcera je studentkou gymnázia a má s matematikou vlastně odjakživa problémy. Přes tento portál jsem našla pana Tomáše a jsem za to moc ráda. Za měsíc a kousek se zlepšila ve škole o dva stupně. A do školy se chodí hned lépe:) Moc děkujeme!!!!!

Linda C.

Linda C.

Neověřená reference

Díky Tomášovi začala mou 13ti letou dceru matematika poprvé v životě bavit a během půl roku zlepšila viditelně svůj průměr. Ještě chvilku a bude mít za 1! Druhou dceru nám připravuje na zkoušky na gymnázium. Výsledek uvidíme až v dubnu, ale její průměr ve škole je nyní 1,1 (vždy o jedničku hooodně bojovala). Chodí od půlky zaří jednou týdně. Tomáš je navíc moc milý a vstřícný. Dcery k němu chodí rády a já jsem nadšená. Linda

Kristýna P.

Kristýna P.

Neověřená reference

Díky Tomášovi se mi po přerušení studia a následném roce v zahraničí úspěšně podařily rozdílové zkoušky a vrátila jsem se zpět ke své třídě. Je vidět, že matematice opravdu rozumí a vždy mi vše vysvětlil. Je časově velmi flexibilní a ochotný se přizpůsobit vaším časovým možnostem. Mohu jen a jen doporučit!

Felix D.

Felix D.

Neověřená reference

Pokud hledáte učitele matematiky, Tomáš je ten pravý. Vše mi pečlivě vysvětlí, přestože to není vždy lehké. Je to velmi milý učitel, rozhodně nebude sedět celou dobu u vás, a cpát vám vědomosti do hlavy. Vše v klidu napíše na tabuli a postupně vysvětlí. Určitě doporučuji.

Anna Ž.

Anna Ž.

Neověřená reference

Tomáš je vskutku profesionál. Tématu vždy perfektně rozumí a je schopen mi ho vysvětlit, což se nedá říci skoro o žádném učiteli matematiky. Jsem ráda, že jsem konečně našla schopného člověka, se kterým si rozumím a dá se na něj spolehnout. Teď už jen doufám, že to spolu úspěšně dotáhneme do konce. Mohu ho jen a jen doporučit. :-)