Zuzana O.

Zuzana O.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Zuzana O.

Přijímá nové studenty

Angličtina - online lekce

Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj,
Ráda Ti pomůžu s angličtinou s individuální zaměřením na to, co potřebuješ - konverzace, gramatika nebo příprava na zkoušky. Více než tři roky žiji v zahraničí a anglicky komunikuji na denní bázi. Děti i dospělé doučuji již více než šest let. Momentálně jsou lekce možné pouze online.

Typy lekcí

Standardní lekce

Zaměření podle individuálních potřeb - konverzace, gramatika, příprava na zkoušky

400 Kč / 60 min.
Angličtina konverzace

200 Kč / 30 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Martina L.

Martina L.

Neověřená reference

K Zuzce jsem chodila na doučování z anglického jazyka, kde mě připravovala na didaktický test. Zuzka je příjemná, chytrá, a hlavně vždy perfektně připravena na hodinu. Skvělá komunikace a profesionální přístup. Vždy se jsme se bez problému dokázaly domluvit na termínu, i když to někdy k jejímu studijnímu vytížení nebylo nejjednodušší. Vždy se mi snažila na hodině přizpůsobit, a uměla to lidsky vysvětlit. Brzy poznala mé nedostatky, dostávala jsem domácí úkoly, které mě donutily, abych se učila i doma. Hodiny doučování byly k nezaplacení. Mohu jen doporučit! Martina 5. 5. 2019

Lencova L.

Lencova L.

Neověřená reference

Příjemná slečna, perfektní přístup, příprava i flexibilita, mohu doporučit, za mne veliká spokojenost

Viktória T.

Viktória T.

Neověřená reference

Zuzka ma doučovala počas celého semestra v treťom ročníku. Na stanovenom termíne sme sa vždy dohodli a nikdy sa nestalo aby meškala alebo neprišla. Vždy mala pre mna podklady a bolo vidno že o svojich študentov sa stará, všetko čo som potrebovala sme si prešli a na cvičeniach precvičili. Zuzku určite doporučujem každému kto nemá čas a vzhovujú mu individuálne hodiny.