Tereza H.

Tereza H.

Odpovídá do 24 hod., na 100% zpráv
100% 24 hod
Přijímá nové studenty

Tereza H.

Přijímá nové studenty

Čekají vás talentové zkoušky, a nejste si jisti zdali jste připraveni, napište mi, ráda pomohu.

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentem na Univerzitě v Hradci Králové - pedagogická fakulta oboru výtvarná výchova a společenské vědy se zaměřením na vzdělání. Maturitní zkoušku jsem složila na Střední průmyslové škole oděvní v oboru - scénické a výstavní tvorby.
Již 6 rokem pracuji s dětmi jak na letních táborech jako instruktora tak také jako lektorka kroužků (počítačů a výtvarné tvorby). Práce s dětmi mě baví.
Mám za sebou kurz figurální kresby a malby a věnují se všem výtvarným technikám i mimo školu (ráda pomohu s přípravou na talentové zkoušky případně i s vytvořením portfolia na střední i vysokou školu).
Nejen pro mladou generaci která tuto schopnost ovládá, tak také doučuji práci na počítačích jak v programech (Word, Power Point, Adobe Photoshop, Premiera) tak také práci s internetem a se základy na počítači.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Michelle :.

Michelle :.

Neověřená reference

Tereza mi moc pomohla, umí dobře vysvětlit a poradit přesně co potřebujete, moc doporučuji ^^

Pavla S.

Pavla S.

Neověřená reference

Mohu jen doporučit. Dceři Tereza pomáhala s přípravou na talentové zkoušky. Dcera byla velmi spokojená.

Ludmila S.

Ludmila S.

Neověřená reference

Terezku mohu jen doporučit. Protože jsme z pohraničí, bylo super, že konzultace probíhaly online a její citlivý a vstřícný přístup dceři pomáhal se posunout dál. Terezku jsem oslovila cca měsíc před talentovými zkouškami s obavami, že už je pozdě, ale díky ní se vše zvládlo vypracovat, za což jí moc děkuji.

Pavla P.

Pavla P.

Neověřená reference

Tereza pomáhala dceři s přípravou na talentové zkoušky. Vzhledem k tomu, že jsme o pomoc požádali na poslední chvíli, sdělila Zuzce velmi důležité a užitečné informace potřebné u talentových zkoušek. Hodiny probíhaly online a já i dcera jsme byly velmi spokojené