Helena N.

Helena N.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod
Přijímá nové studenty

Helena N.

Přijímá nové studenty

Španělština pro všechny

Cena Od 350 Kč/hod
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Jsem nadšená a zkušená lektorka španělštiny a ráda bych předala své zkušenosti v oboru těm, kteří mají zájem o španělský jazyk. Láska k tomuto jazyku i španělské a latinskoamerické kultuře a historii mě neustále udržuje v kontaktu s úžasnými lidmi a dodává mi životní energii. Vyučování španělštiny je pro mě způsob, jakým mohu studentům pomoci posouvat se v jejich profesní i osobní životní cestě a sdílet s nimi svoji upřímnou radost z práce. I já se neustále učím a získávám další zkušenosti. Láska ke španělštině a všemu, co k ní patří, je pro mě obrovským hnacím motorem a zárukou úspěchu.
Kromě španělštiny vyučuji čím dál častěji také angličtinu, převážně studenty základních a středních škol, maminky na mateřské dovolené a připravuji studenty k různým zkouškám. Díky velké poptávce si uvědomuji, jak je anglický jazyk v dnešní společnosti důležitý a téměř nepostradatelný.

Typy lekcí

Španělština - pokročilí, konverzační lekce

Lekce pro studenty s vyšší úrovní španělštiny jsou vždy připravené dle požadavků a potřeb studenta, většinou se jedná o doplnění jazykové vybavenosti potřebné ke studiu, příprava na různé typy jazykových zkoušek nebo soutěže v daném jazyce.

400 Kč / 55 min.
Španělština - začátečníci

Tento typ lekce bude sedět všem, kteří se touží naučit španělsky bez předchozích hlubších znalostí jazyka. Je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro mírně pokročilé nebo i pro ty, kteří mají jen letmou představu o španělštině a chtějí se naučit základy tohoto jazyka pro využití např. za účelem cestování, pracovní nebo studijní stáže apod.

350 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Helena N.

španělština - kontrola krátkého textu

Zdravím, pokud je zde někdo, kdo by mi opravil/přepsal/zkontroloval krátký text na hodinu španělštiny, budu moc ráda. Text má být stížností na restauraci, kde jsem měla oslavu narozenin. Ve španělštině hodně plavu a to hlavně v časech, které jsou pro toto celkem zásadní, proto bych vám byla moc…